Σαλούστρος: «Η μητέρα μου έδινε παραπάνω φαγητό για τους Αντετοκούνμπο»

Σαλούστρος: «Η μητέρα μου έδινε παραπάνω φαγητό για τους Αντετοκούνμπο»

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και το Παγκόσμιο και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ο Χρήστος Σαλούστρος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την εκτόξευσή του με τα χρόνια, αλλά και την Εθνική Ελλάδας και τα παιχνίδια της στο Παγκόσμιο.

Ο φόργουορντ του Περιστερίου προχώρησε μάλιστα σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα δύσκολα χρόνια της οικογένειας Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι η μητέρα του αλλά και η μητέρα του Γκίκα του έδιναν παραπάνω φαγητό για να πάει στον Γιάννη και τον Θανάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαλούστρος:

«Η μητέρα μου μού έδινε παραπάνω φαγητό, μία μπανάνα, ένα γιαούρτι, για να τα δίνω στα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μετά την προπόνηση. Το ίδιο έκανε και η μητέρα του Γκίκα».

Στη συνέχεια ευχήθηκε για τον καλό του φίλο: «Μόνο να έχει υγεία κι όλα τα άλλα θα γίνουν», και πρόσθεσε: «Η Εθνική είναι ομάδα, ένα σύνολο, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά σίγουρα έχει τα φώτα πάνω του. Η προβολή δεν τον νοιάζει. Θέλει τα υπόλοιπα παιδιά να νιώθουν καλά γύρω του. Επειδή τον ξέρω καλά, πραγματικά έχει ένα στόχο, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν σκέφτεται ούτε συνεντεύξεις, ούτε social media, τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ