Πέτροβιτς: «Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι το ευκολότερο του ομίλου»

Πέτροβιτς: «Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι το ευκολότερο του ομίλου»

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Ελλάδα, λέγοντας πως όλη η πίεση θα βρίσκεται στην Εθνική μας ομάδα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς μίλησε για το παιχνίδι της «σελεσάο» με την Εθνική μας ομάδα, μεταφέροντας όλο το βάρος στους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Ντράζεν, θεωρεί ότι το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι το μόνο στο οποίο η «επίσημη αγαπημένη» είναι το φαβορί, επομένως είναι το ευκολότερο του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτροβιτς:

«Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι εύκολο. Είναι το ευκολότερο του ομίλου για μας. Εμείς ενδιαφερόμαστε κι έχουμε την πίεση για το ματς με το Μαυροβούνιο. Όλοι θεωρούν την Ελλάδα ανάμεσα στις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου, μαζί με τις ΗΠΑ και τη Σερβία, άρα εκείνη έχει την υποχρέωση να κερδίσει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και αν είναι καλύτερη η Ελλάδα, θα τη συγχαρούμε».

Όσο για την προσέγγιση του αγώνα τόνισε: «Δεν θα κάνουμε το λάθος να εστιάσουμε στον Αντετοκούνμπο. Αυτή τη στιγμή με απασχολεί περισσότερο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Καλάθη, τον Πρίντεζη, τον Μπουρούση, τον Σλούκα… Ο Σλούκας έλειψε πολύ από την Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο το 2016, όταν ήμουν στην Κροατία.

Όμως πλέον είναι τελείως διαφορετικό το αυριανό παιχνίδι. Άλλος προπονητής, ο Γιάννης είναι πιο έτοιμος και πλέον υπάρχει και ο Σλούκας. Υπάρχει και ο Καλάθης, που είναι από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον αγώνα με εξυπνάδα. Να μην παίρνουμε ανόητα σουτ και να μην κάνουμε ανόητα λάθη, για να μη δίνουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό».

Ερωτηθείς, δε, πώς σκοπεύει να περιορίσει τη δράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Πέτροβιτς είπε: «Φυσικά δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω πώς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ