Μίτροβιτς: «Δεν χάσαμε απόψε, μας έκλεψαν οι διαιτητές»

Μίτροβιτς: «Δεν χάσαμε απόψε, μας έκλεψαν οι διαιτητές»

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς ήταν έξαλλος μετά την ήττα του Μαυροβουνίου από την Νέα Ζηλανδία με τις αποφάσεις των διαιτητών, μιλώντας για κλοπή.

Το Μαυροβούνιο ηττήθηκε 83-93 από την Νέα Ζηλανδία, με τις ελπίδες για πρόκριση να ελαχιστοποιούνται. Ο προπονητής των Βαλκάνιων, Ζβέζνταν Μίτροβιτς αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Μαυροβουνίου να χρεώνεται με τέσσερις τεχνικές ποινές συνολικά στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαυροβουνίου εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για κλοπή από τη μεριά των διαιτητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτροβιτς:

«Συγχαρητήρια στη Νέα Ζηλανδία, αλλά είναι δύσκολο να σχολιάσω το μπάσκετ απόψε. Έβλεπα το δεύτερο ημίχρονο από την τηλεόραση κι ήταν καταστροφή! Ήλπιζα κάποιος να ελέγξει την κατάσταση στο παρκέ. Μπορούμε να ζήσουμε με τις συνέπειες, χάσαμε το ματς, αλλά παλέψαμε. Ελπίζω κάποιος να τιμωρήσει τον διαιτητή απόψε.

Οι παίκτες μου ένιωσαν πως τους… έκλεψαν. Δεν ένιωσαν πως ηττήθηκαν, αλλά ότι κάποιος τους το έκλεψε αυτό. Είμαστε μικρή χώρα, το καταλαβαίνουμε, είμαστε πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πρέπει κάποιος να μας σεβαστεί λίγο. Δεν είμαστε το φαβορί, ακολουθούμε τους άλλους, αλλά… 4-5 τεχνικές! Είναι πραγματικά τρελό! Στα αποδυτήρια οι παίκτες μου ήταν χάλια, όλοι!».

Ερωτηθείς για τις φάσεις που πιστεύει ότι αδικήθηκε η ομάδα του, υποστήριξε: «Μπορώ να σας δείξω πολλές φάσεις στην τηλεόραση, αν θέλετε να έρθετε μαζί μου στο ξενοδοχείο μετά».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ήταν καλό ματς, αλλά μερικοί με τις αποφάσεις που πήραν το κατέστρεψαν! Τους βλέπαμε να πηγαίνουν πέρα δώθε, δεν μπορούσαν να αποφασίσουν. Αυτή είναι η άποψή μου. Πάντα δίνω το χέρι μου στην καλύτερη ομάδα. Η Νέα Ζηλανδία έπαιξε υπέροχα. Αλλά είναι πιο σημαντικοί οι 10 παίκτες που είναι στο παρκέ. Όχι εμείς, όχι οι διαιτητές, κανείς. Απόψε ήταν διαφορετικά τα κριτήρια. Κάποιοι ήταν σημαντικοί στο παρκέ και άλλοι περίμεναν για μια απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ