Παπανικολάου: «Άλλες 200 φορές να ήταν αυτή η κατάσταση, τον Κώστα θα διαλέγαμε»

Παπανικολάου: «Άλλες 200 φορές να ήταν αυτή η κατάσταση, τον Κώστα θα διαλέγαμε»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Βραζιλία τονίζοντας πως ακόμα και αν υπήρχε 200 φορές η ίδια κατάσταση πάλι τον Σλούκα θα διάλεγαν όλοι.

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με σκορ 79-78 από την Βραζιλία και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τον Κώστα Παπανικολάου να μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ για το ματς.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ουσιαστικά μεγάλη ευθύνη φέρει το ότι δεν κατάφερε η Ελλάδα να κρατήσει τη διαφορά των 17 πόντων από το πρώτο ημίχρονο.

Φυσικά αναφέρθηκε και στις βολές που βάρεσε ο Σλούκας λέγοντας πως και 200 φορές να υπήρχε η ίδια κατάσταση πάλι τον Σλούκα θα εμπιστεύονταν όλοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

Για το ματς: «Το πιο κρίσιμο σημείο ήταν τα τελευταία 3′ του πρώτου ημιχρόνου. Από το +17 πήγαμε στο +10. Σε τόσο σημαντικά παιχνίδια η διαφορά των 7 πόντων είναι μεγάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 49 πόντους. Αυτό τα λέει όλα. Θέλουμε να είμαστε μια αμυντική ομάδα. Στο τέλος φτάσαμε σε μια κατάσταση. Άλλες 200 φορές να είχαμε αυτή την κατάσταση, τον Κώστα θα διαλέγαμε για τις βολές. Αστόχησε, έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την αλλαγή στο δεύτερο μέρος: «Δεν βγήκαμε στο παρκέ με την ίδια πίστη στο παιχνίδι, όπως είχαμε στο ξεκίνημα. Βέβαια, δεν υπάρχει δικαιολογία. Η διαφορά των 17 πόντων μας έκανε κακό. όταν κερδίζεις με +17, αν είσαι καλή ομάδα πρέπει να τελειώσεις το ημίχρονο στο +20 και όχι στο +10».

Για το αν φάνηκαν αδυναμίες της ομάδας: «Δεν υπάρχει τέλεια ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί και να παλέψουμε. Δεν νομίζω πως έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε κάτι άλλο. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ