Ισπανία: Τραυματίστηκε ο Ρούντι, αμφίβολος με Ιταλία

Ισπανία: Τραυματίστηκε ο Ρούντι, αμφίβολος με Ιταλία

Πλήγμα στην Ισπανία, καθώς ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Ιράν. «Τρέχει» να προλάβει το παιχνίδι με την Ιταλία.

Η Ισπανία επικράτησε δύσκολα το Ιράν με 73-65 και πέτυχε το 3/3 στον όμιλο της, όμως η πρόκριση στους «16» ήταν πύρρειος. Ο λόγος ήταν ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα λίγο πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο είδε τον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης να τραυματίζεται και να είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς της επόμενης φάσης με την Ιταλία, ενώ είναι πιθανό να χάσει και το έτερο ματς του νέου ομίλου που δημιουργήθηκε, αυτό κόντρα στη Σερβία.

Ο γκαρντ της «φούρια ρόχα» γύρισε τον αριστερό αστράγαλο, με την ισπανική ομοσπονδία να ενημερώνει πως πρόκειται για ελαφρύ διάστρεμμα, η ακριβής εκτίμηση του οποίου θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο είναι δύσκολο να είναι έτοιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι με τους Ιταλούς, αφού αυτό θα διεξαχθεί σε λιγότερες από 48 ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ