Μπαζάρεβιτς: «Δεν μιλάω για διαιτησία, αλλά η Αργεντινή σούταρε 36 βολές»

Μπαζάρεβιτς: «Δεν μιλάω για διαιτησία, αλλά η Αργεντινή σούταρε 36 βολές»

Παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή είχε ο προπονητής της Ρωσίας, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς

Δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής Ρωσίας για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Αργεντινή.

Ο προπονητής των Ρώσων, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, σε δηλώσεις του στάθηκε στις 36 βολές που εκτέλεσε η Αλμπισελέστε.

Στο παιχνίδι… κορυφής για τον Γ’ Όμιλο η Αργεντινή επικράτησε με 69-61, παρά τη μεγάλη προσπάθεια της Ρωσίας στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο.

Η αρκούδα, μάλιστα, είχε αρκετά παράπονα με το πέρας του αγώνα, όσον αφορά τα κριτήρια με τα οποία σφύριξαν οι διαιτητές.

Ο προπονητής της, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, στάθηκε στις 36 βολές που εκτέλεσε η Αργεντινή, αλλά και στις 11 της δική του ομάδας.

«Υπάρχει προειδοποίηση από την FIBA να μην μιλάμε για διαιτητές. Έτσι εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω για τους διαιτητές, αλλά είχαμε 28 φάουλ και είχαν 17. Έτσι αυτοί σούταραν 36 βολές. Δεν μιλάω για τους διαιτητές. Εμείς σουτάραμε 11 βολές και όλο το παιχνίδι μας ήταν από το ζωγραφιστό. Έτσι, μπορώ να πω ότι αυτός ήταν παράγοντας του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ