Ο Νας τα «έβαλε» με τους απόντες του Καναδά

Ο Νας τα «έβαλε» με τους απόντες του Καναδά

Ο Στιβ Νας μίλησε για τον Καναδά που αποκλείστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα «έψαλλε» στους παίκτες που απουσίασαν από τα γήπεδα της Κίνας.

O Καναδάς «αποχαιρέτησε» νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφού έκανε δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς και θα συνεχίσει για τις θέσεις 17-32 του τουρνουά.

Ο Στιβ Νας μίλησε για την πορεία του Καναδά στη διοργάνωση και σχολίασε τις πολλές απουσίες, κράζοντας τους περισσότερους από τους παίκτες που δεν έδωσαν το παρών στην Κίνα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους, όπως έκανε κατά το παρελθόν συνεχώς ο ίδιος.

«Μου αρέσει η νέα γενιά του καναδικού μπάσκετ, έχει πολύ ταλέντο αλλά της λείπει η δημιουργικότητα και η φαντασία. Η εμπειρία συμμετοχής σε μια παγκόσμια διοργάνωση είναι πολύ μεγαλύτερη σαν πρόκληση από το να παίζεις φιλικά και να κάνεις προπονήσεις όλο το καλοκαίρι με άλλους ΝΒΑερ.

Θα πρέπει τα παιδιά αυτά να παίζουν και το καλοκαίρι σε αγώνες που έχουν πραγματική σημασία. Αν δεν το σταματήσουμε αυτό που γίνεται, η χώρα μας θα συνεχίσει να χάνει», τόνισε ο Νας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ