Καλάθης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Καλάθης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Για τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας μίλησε ο Νικ Καλάθης, ενώ έκανε σαφές πως η Εθνική δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να πετύχει νίκη – πρόκριση απέναντι στη Νέα Ζηλανδία και χάρη στο τελικό 103-97 πήρε το εισιτήριο για του «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάντως, το… ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς πλέον θα βρει στο δρόμο προς τα προημιτελικά την Τσεχία και τις πανίσχυρες ΗΠΑ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο, ο Νικ Καλάθης έκανε σαφές πως η Εθνική δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, ενώ αναφέρθηκε και στην ξεχωριστή παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια καλή νίκη για μας. Τα επόμενα δύο ματς είναι νοκ άουτ για την Εθνική. Η Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερη ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Τα αδέρφια Γουέμπστερ μας έκαναν ζημιά, έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ και πάντα ήταν δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς πήγαμε καλά στην επίθεση, ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) έπαιξε πολύ καλά, ο Ιωάννης (σ.σ. Παπαπέτρου) έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και όλοι βγήκαν μπροστά.

Τώρα ανυπομονούμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εμείς ακολουθούμε τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο), είναι μεγάλη η επιρροή του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, οι ΗΠΑ είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα είμαστε έτοιμοι.

Η Τσεχία είναι επίσης καλή ομάδα, κέρδισε την Τουρκία και θα έρθει με καλή ψυχολογία. Εμείς ανυπομονούμε για ένα διαφορετικό τουρνουά πλέον και θα προσπαθήσουμε για δύο νίκες», τόνισε ο γκαρντ της Εθνικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ