Team USA – Ελλάδα: Κάντε το όπως το… 2006

Team USA – Ελλάδα: Κάντε το όπως το… 2006

Η Ελλάδα κοντράρεται στις 15:30 ώρα Ελλάδος με τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο της Κίνας σε ένα ματς που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Μνήμες... Σαϊτάμα ξυπνούν στους Έλληνες που ζητούν μια υπέρβαση για να συνεχίζουν στους 8 της διοργάνωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Κίνα και την αναμέτρηση της Ελλάδας του Αντετοκούνμπο κόντρα στους ΝΒΑers της Team USA. Του Greek Freak κόντρα στους «δικούς» του. Τους παίκτες τους οποίους έχει νικήσει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, αναδεικνυόμενος μάλιστα και MVP του ΝΒΑ.

Η Ελλάδα λοιπόν παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά –αν όχι το τελευταίο- κόντρα στις ΗΠΑ που παρουσιάζουν παραδοσιακά μια πολύ δυνατή ομάδα, που φαντάζει ωστόσο πιο… γήινη και τρωτή από ποτέ.

Βέβαια η Εθνική μας δεν έχει ενθουσιάσει στα τρία πρώτα ματς που έδωσε, αλλά έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή και να πάρει τεράστια ώθηση στο ενδεχόμενο ενός θριάμβου επί της ομάδας των Πόποβιτς και Κερ. Απαιτείται μια υπέρβαση. Και από υπερβάσεις η Γαλανόλευκη μας έχει… χορτάσει κατά καιρούς. Ποιος ξεχνά άλλωστε το έπος της Σαϊτάμα το 2006. Σίγουρα όχι οι Αμερικανοί…

Οι Αμερικανοί που θα βρουν μπροστά τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα παιχνίδι που του ταιριάζει «γάντι» και θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει ένα παιχνίδι επιπέδου MVP και να παρασύρει τους συμπαίκτες του σε μια εμφάνιση που θα οδηγήσει στην ανατροπή των δεδομένων και στη νίκη.

Το ματς της Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένο για τις 15:30 ώρα Ελλάδος και κλείνει την αυλαία μιας ακόμα ημέρα γεμάτης μπάσκετ, με το ντέρμπι της Γαλλίας κόντρα στη Λιθουανία να ξεχωρίζει, όπως και η αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στην Τσεχία που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων και μεταδόσεων:

10:30 – Νεα Ζηλανδία-Ιαπωνία – ΕΡΤ Play1

11:00 – Καναδάς-Ιορδανία – ΕΡΤ Play2

11:00 – Αυστραλία-Δομινικανή Δημοκρατία – ΕΡΤ2

11:30 – Βραζιλία-Τσεχία – ΕΡΤ Sports HD

14:30 – Τουρκία-Μαυροβούνιο – ΕΡΤ Play1

15:00 – Γερμανία-Σενεγάλη – ΕΡΤ3

15:00 – Γαλλία-Λιθουανία – ΕΡΤ2

15:30 – ΗΠΑ-Ελλάδα – ΕΡΤ Sports HD

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ