Πέτροβιτς: «Ήταν καθαρά θέμα ενέργειας»

Πέτροβιτς: «Ήταν καθαρά θέμα ενέργειας»

Ο Άτσο Πέτροβιτς στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας που είχαν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως βρίσκονται σε μία κατάσταση που περίμεναν.

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Τσεχία ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βραζιλιάνων, Άτσο Πέτροβιτς, στάθηκε στο έλλειμμα ενέργειας που είχαν οι παίκτες του και αναφέρθηκε στο ματς με τις ΗΠΑ λέγοντας ότι πάντα η Βραζιλία ήταν ανταγωνιστική με τους Αμερικάνους.

Αρχικά τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Τσεχία, έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς δεν είχαμε ενέργεια, ίσως η συσσωρευμένη κόπωση από τα τρία ματς, ίσως και το ταξίδι, μας επηρέασαν. Δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια της Τσεχίας σε κανέναν τομέα. Δεν είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά ενέργειας. Οι αντίπαλοι ήταν πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί. Κάτι περίεργο έπαθε η ομάδα μου.

Τώρα είμαστε σε μια θέση που περίμεναν πολλοί μετά την κλήρωση. Αν κάποιος μου έλεγε πως θα έχουμε ένα ματς 40 λεπτά για την πρόκριση, θα το έπαιρνα. Τώρα έχουμε πάνω από 48 ώρες για να αναπληρώσουμε τις δυνάμεις μας και ελπίζω να έχουμε αρκετή ενέργεια για να κερδίσουμε. Τα τελευταία 15-20 χρόνια ακόμη και απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα πάντα η Βραζιλία έπαιζε καλά απέναντι στις ΗΠΑ».

Για τα άσχημα ποσοστά στην επίθεση: «Όταν παίζουμε με αυτοπεποίθηση όλα ξεκινούν από την άμυνα. Όταν είμαστε σκληροί αμυντικά βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση. Σήμερα που δεχτήκαμε τόσα εύκολα καλάθια γίναμε νευρικοί και πήραμε άσχημα σουτ».

Για τον τίτλο του φαβορί που είχαν πριν την αναμέτρηση: «Είχαμε κάνει καλές νίκες και εμφανίσεις στα φιλικά. Ήρθαμε με χαμηλό προφίλ στην διοργάνωση, δεν μας περίμενε κανείς και κάναμε μια μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Ελλάδα. Σήμερα ίσως ήταν το πρώτο ματς που όλοι έλεγαν πως είμαστε το φαβορί και ίσως να μην νιώσαμε τόσο άνετα με τον τίτλο αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ