Σατοράνσκι: «Από τους καλύτερους αλλά με κανονισμούς NBA ο Γιάννης»

Σατοράνσκι: «Από τους καλύτερους αλλά με κανονισμούς NBA ο Γιάννης»

Ο Τόμας Σατοράνσκι στις δηλώσεις του στάθηκε στο ότι η Τσεχία έπαιξε το δικό της παιχνίδι και ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη του τουρνουά.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Τσεχίας επί της Βραζιλίας, Τόμας Σατοράνσκι, χαρακτήρισε δύσκολο το ματς με την Ελλάδα, παρά το ότι οι Τσέχοι ακόμη και με ήττα με 11 πόντους περνούν εκείνοι.

Στις δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Γιάννη από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά με κανονισμούς NBA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σατοράνσκι:

«Ήταν μια ακόμη μεγάλη νίκη για μας. Ξέραμε πως τα παιχνίδια εδώ δεν θα ήταν εύκολα. Η Βραζιλία έπαιξε πολύ έξυπνα μέχρι τώρα και έχει έμπειρους παίκτες, αλλά ξέραμε πως αν παίζαμε με την ταυτότητά μας θα είχαμε ελπίδες για νίκη και το κάναμε σήμερα από την αρχή. Έχουμε πάρει μαθήματα από τις παλαιότερες διοργανώσεις και αυτό φαίνεται τώρα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί είναι από τα πιο ταπεινά γκρουπ παικτών.

Για το αν θα ζητήσει τη βοήθεια του Στράτου Περπέρογλου: «Δεν νομίζω να θέλει να μας δει να κερδίζουμε. Θα είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε για την Ελλάδα. Ήταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο πριν τη διοργάνωση. Ο Γιάννης είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, με κανονισμούς ΝΒΑ είναι ασταμάτητος. Ας δούμε πώς μπορεί να τα καταφέρει με τους κανονισμούς της FIBA. Αν μου έλεγε κάποιος πριν την διοργάνωση πως θα παίζαμε με την Ελλάδα για την πρόκριση στους οκτώ, δεν θα το πίστευα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ