Τρομερό «κράξιμο» αναλυτή ESPN στον Σκουρτόπουλο

Τρομερό «κράξιμο» αναλυτή ESPN στον Σκουρτόπουλο

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δέχθηκε τα... πυρά από έμπειρο αναλυτή του ESPN για τον τρόπο που χρησιμοποιείται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ομάδα.

Δριμεία ήταν η κριτική που δέχτηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από έμπειρο αναλυτή του ESPN μετά το φινάλε του παιχνιδιού της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στους Αμερικανούς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμένει απελπιστικά μόνος.

Παρά την εντυπωσιακή του απόδοση, ο Greek Freak δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης, καθώς οι Αμερικανοί κατάφεραν να περιορίσουν την επιρροή του σε σημαντικό βαθμό.

Σύμφωνα, πάντως, με έμπειρο αναλυτή του ESPN, χέρι βοηθείας σε όλο αυτό πρόσφερε και ο … ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Μάλιστα, ο Τζόναθαν Τζίβονι δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ακόμα και ντροπιαστικό τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο Γιάννης στην Εθνική ομάδα, ενώ παράλληλα αποθέωσε τις ΗΠΑ για την τακτική τους προσέγγιση.

«Τι ντροπή για την Ελλάδα (και τους μπασκετικούς φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη) να έχεις ένα τρομερό ταλέντο σαν τον Γιάννη και να μην ξέρεις πώς να τον χρησιμοποιήσεις.

Οι ΗΠΑ έκαναν εξαιρετική δουλειά για να τον βγάλουν εκτός αγώνα με καλές άμυνες. Αυτό σε κάνει να σεβαστείς ακόμα περισσότερο την ομάδα που έχτισε το Μιλγουόκι γύρω του» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter λίγο μετά το φινάλε του αγώνα ΗΠΑ – Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ