Σκουρτόπουλος: «Θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε με την Τσεχία»

Σκουρτόπουλος: «Θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε με την Τσεχία»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στα πολλά άστοχα σουτ που στοίχισαν στην εθνική μας και στρέφει πλέον την προσοχή του στον «τελικό» με την Τσεχία.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα χαμένα σουτ που δεν επέτρεψαν στην εθνική μας να βρίσκεται κοντά στο σκορ, ενώ μίλησε και για το ματς με την Τσεχία τονίζοντας πως η Εθνική θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις.

Οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε με την ζώνη αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ελεύθερα σουτ, αλλά τα χάσαμε και αυτό μας στοίχισε. Δεν βρήκαμε λύση στην επίθεση για να είμαστε κοντά και να παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη. Τώρα συγκεντρωνόμαστε για το ματς με την Τσεχία, όπου θα παλέψουμε για τη νίκη και την πρόκριση»

Για το ματς απέναντι στην Τσεχία τόνισε: «Έχουμε πίεση, γιατί ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε με διαφορά. Αλλά μιλάμε για μία ευρωπαϊκή ομάδα, είναι πιο κοντά στο στυλ μας. Θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ