Γουόκερ: «Παίξαμε με μαχητές, μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο και κερδίσαμε»

Γουόκερ: «Παίξαμε με μαχητές, μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο και κερδίσαμε»

Ο Κέμπα Γουόκερ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Αμερικής στο σημερινό παιχνίδι και μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την Εθνική Ελλάδος. Παράλληλα σχολίασε την εμφάνιση της Team USA και την παρουσία του στην ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς.

Ο Κέμπα Γουόκερ έκανε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση και οδήγησε την Αμερική σε μία ακόμα νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Εθνική μας ομάδα. Ο σταρ των Boston Celtics σημείωσε 15 πόντους και μοιάζει να είναι ο ηγέτης της φετινής Team USA.

Σε δηλώσεις του μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την παρουσία των Ελλήνων παικτών, σχολίασε την εξαιρετική παρουσία της δικής του ομάδας και τόνισε πως περίμενε αρκετά χρόνια αυτή την ευκαιρία, προκειμένου να είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ.

«Ήταν ένα ανταγωνσιτικό ματς, η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, τους σεβόμαστε πολύ. Μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά ο σταρ των ΗΠΑ, προτού προσθέσει για την ένταση προς στο τέλος:

«Παίζουν σκληρά! Δεν ήθελα να τα παρατήσουν, αυτό είναι όλο. Είναι μαχητές, στο τέλος υπήρξε μία συγνώμη και πλέον προχωράμε για το επόμενο ματς».

Τέλος, σχετικά με τα συναισθήματά του για την παρουσία του στην Team USA, σημείωσε: «Περίμενα αυτή την ευκαιρία τόσα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να εκπροσωπήσω την πατρίδα μας. Θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ