Μπορεί η Ελλάδα το +12 με την Τσεχία; (poll)

Μπορεί η Ελλάδα το +12 με την Τσεχία; (poll)

Το πρωί της Δευτέρας η Εθνικής μας παίζει απέναντι στην Τσεχία την επιβίωση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χρειάζεται νίκη με +12 και to10.gr σας ρωτά αν είναι εφικτός ο στόχος με την παρουσία που έχει έως τώρα.

Μια τελευταία ευκαιρία για την Εθνική μας ομάδα στην Κίνα. Μια «ζαριά» ακόμη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την Εθνική μας να έχει έως τώρα στην διοργάνωση 2 νίκες με Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία και δύο ήττες από Βραζιλία και ΗΠΑ τα πράγματα είναι δεδομένα δύσκολα. Για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με +12 κόντρα στην Τσεχία που αποτελεί την έκπληξη του τουρνουά μαζί με την Πολωνία που βρίσκεται ήδη στους «8» της διοργάνωσης.

Η παρουσία της Εθνικής μας έως τώρα είναι τουλάχιστον προβληματική. Δεν πείθει πως μπορεί. Δεν έχει κάνει όμως έως τώρα ούτε ένα μεγάλο ματς. Η ελπίδα είναι πως απέναντι στους Τσέχους θα το κάνει. Πως θα συμβεί αυτό; Αυτό το γνωρίζουν μόνο οι διεθνείς μας και ο Σκουρτόπουλος που το πρωί της Δευτέρας (11.30) θα κληθούν να βάλουν στοπ στην παρέα του Σατοράνσκι.

Πριν το ματς με τις ΗΠΑ σε αντίστοιχο γκάλοπ του «10» ο κόσμος έδειχνε αισιόδοξος πως η Ελλάδα μπορεί την υπέρβαση. Στο παρκέ η εικόνα της Εθνικής μας ήταν απογοητευτική.

Τώρα παραμονές του καθοριστικού ματς για την Ελλάδα to10.gr σας ρωτά ξανά αν πιστεύεται πως θα επιτευχθεί ο στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ