Τσεχία: Νοκ-άουτ ο Σιλμπ, χάνει τον «τελικό» με την Ελλάδα!

Τσεχία: Νοκ-άουτ ο Σιλμπ, χάνει τον «τελικό» με την Ελλάδα!

Ο τιμ μάνατζερ της Τσεχίας, Μίχαλ Σορμ, μίλησε για τον τραυματισμό του Μπλέικ Σιλμπ και τόνισε ότι πολύ δύσκολα ο 35χρονος φόργουορντ θα προλάβει την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Ο αγώνας της Ελλάδας με την Τσεχία (9/9) έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού, καθώς από αυτή την αναμέτρηση ουσιαστικά θα προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει τις ΗΠΑ στην τελική 8άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κίνα.

Στο μεγάλο παιχνίδι με την Ελλάδα, ωστόσο, ο προπονητής της Τσεχίας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σιλμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Τσεχίας, ενόψει της μάχης με την γαλανόλευκη.

Ο τιμ μάνατζερ της Τσεχίας, Μίχαλ Σομπ, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του 35χρονου φόργουορντ και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος άσος γύρισε το πόδι του στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Βραζιλία, πέφτοντας άτσαλα στο παρκέ.

«Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ακολουθεί θεραπεία στο ξενοδοχείο. Θα δούμε την Δευτέρα σίγουρα, αλλά θεωρώ πως δεν φαίνεται πως θα προλάβει. Υπάρχει και το ρίσκο να πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Το πρήξιμο στο πόδι του ήταν μεγάλο, αλλά ακόμη κι αν υποχωρήσει με κάποια αγωγή, θα εξακολουθεί να πονά. Ελπίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να είναι εκεί μαζί μας ο Μπλέικ. Φαίνεται πως θα χρειαστεί 3-4 μέρες, αλλά θα το βλέπουμε μέρα με τη μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ