Πούμπρλα: «Δεν ξέρω γιατί η Ελλάδα δεν δείχνει την εικόνα της προετοιμασίας της»

Πούμπρλα: «Δεν ξέρω γιατί η Ελλάδα δεν δείχνει την εικόνα της προετοιμασίας της»

Ο αρχηγός της Τσεχίας, Πάβελ Πούμπρλα, σχολίασε την προσεχή μεγάλη «μάχη» με την Εθνική Ελλάδος για την είσοδο στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο έμπειρος γκαρντ της Νίμπουρκ και αρχηγός της εθνικής Τσεχίας, Πάβελ Πούμπρλα, σχολίασε την εικόνα της Ελλάδος στην Κίνα και τόνισε πως δεν έχει παρουσιάσει την εικόνα που είχε στα φιλικά προετοιμασίας της.

Επιπλέον μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως ο καθένας ξέρει να τον μαρκάρει στην θεωρία, στην πράξη όμως είναι σχεδόν αδύνατο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάβελ Πούμπρλα για τον αγώνα «do or die» με την Εθνική μας ομάδα:

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει και η Ελλάδα δεν δείχνει την ποιοτική εικόνα που παρουσίασε στην προετοιμασία. Έπαιξαν δύσκολα ματς με ισχυρές ομάδες.

Ελπίζω ότι δεν θα βρουν την άνεσή στο παιχνίδι τους πλέον. Αισθάνθηκα ότι κόντρα στις ΗΠΑ δεν πιέστηκε τόσο πολύ, ούτε καν τον Γιάννη.

Υποψιάζομαι ότι σκέφτηκαν το παιχνίδι με εμάς. Στην θεωρία ξέρει καθένας πώς να αμυνθεί με τον Γιάννη, αλλά πρακτικά κόντρα σε αυτό τον παίκτη της κλάσης αυτής και στο συγκεκριμένο ματς ποτέ δεν ξέρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ