Ραντούλιτσα: «Παίξαμε soft, μεγάλο μάθημα η ήττα»

Ραντούλιτσα: «Παίξαμε soft, μεγάλο μάθημα η ήττα»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε για την ήττα των Σέρβων από την Ισπανία, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να μάθει από το αποτέλεσμα αυτό.

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η Σερβία γνώρισε την πρώτη της ήττα στον Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους Ισπανούς να επικρατούν στο μεταξύ τους παιχνίδι με 81-69.

Ο αρχηγός των πλάβι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μίλησε για την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως η αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να μάθουν από το αποτέλεσμα αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εκπλαγήκαμε από το συμπαγές παιχνίδι της Ισπανίας. Παίξαμε soft, κρατούσαμε τη μπάλα περισσότερο από ότι έπρεπε. Χάλασαν το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο.

Ξεκινήσαμε κάπως πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή η ήττα είναι μεγάλο μάθημα για τη συνέχεια της διοργάνωσης, προκειμένου να καταλάβουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο στον πρώτο όμιλο.

Οι Ισπανοί χάλασαν όλες τις κινήσεις μας και εμείς δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στις κινήσεις μας» τόνισε σχετικά ο αρχηγός των «πλάβι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ