Λαρετζάκης: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, αλλά αποτύχαμε»

Λαρετζάκης: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, αλλά αποτύχαμε»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν στις δηλώσεις μετά το ματς με την Τσεχία ο Γιαννούλης Λαρετζάκης, ζητώντας συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η νίκη για την Εθνική μας απέναντι στη Τσεχία ήρθε, αλλά όχι με την απαιτούμενη διαφορά και έτσι η εθνική μας επιστρέφει από το Μουντομπάσκετ με άδεια χέρια.

Ο Γιαννούλης Λαρετζάκης στις δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ τονίσε ότι η Ελλάδα απέτυχε, ενώ πραγματικά το πίστευε  και ζήτησε συγγνώμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρετζάκη:

«Νιώθω απογοήτευση. Είχαμε ευκαιρίες στους 10-12 πόντους. Νιώθω απογοήτευση. Δεν έχω να πω πολλά. Τεχνικά κομμάτια δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Το θέλαμε και το πιστεύαμε. Τι να σου πω τώρα; Χάσαμε την πρόκριση, τέλος. Ό,τι και να πούμε τώρα, ΟΚ…

Είμαστε απογοητευμένοι. Συγγνώμη από όλους. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Είχαμε όλοι προσδοκίες. Δεν τα καταφέραμε, απλά πράγματα. Δεν ξέρω… Ήμασταν όλοι δεμένοι, ενωμένοι. Το πιστεύαμε, το δείξαμε στο ξεκίνημα. Δεν έγινε. Ήταν υψηλή η διαφορά. Δεν ξέρω τι να σου πω.

Εννοείται πως μας στοίχισε το ματς με τη Βραζιλία. Είχαμε ευκαιρία και τώρα, είχαμε ευκαιρία. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, με το υλικό που είχαμε. Αποτύχαμε. Δεν πήγαμε στην οκτάδα, αποτύχαμε. Δεν έχω να πω για εμένα. Αύριο πάμε σπίτι μας. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο, συγγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ