Μίσιτς: Παραμένει στην Κίνα, παρά την απώλεια της μητέρας του

Μίσιτς: Παραμένει στην Κίνα, παρά την απώλεια της μητέρας του

Ο Βασίλιε Μίσιτς αποφάσισε να παταμείνει στην αποστολή της Σερβίας στην Κίνα. δείχνοντας μεγαλείο ψυχής έπειτα από τον χαμό της μητέρας του.

Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια περιττεύουν μπροστά στο μεγαλείο ψυχής που δείχνουν κάποιοι άνθρωποι, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούν στη ζωή τους. Ο Βασίλιε Μίσιτς πληροφορήθηκε στην Κίνα την είδηση του θανάτου της μητέρας του, προκαλώντας θλίψη στο στρατόπεδο της Σερβίας.

Ο γκαρντ της Εφές Ανατολού μετά από συζητήσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους ανθρώπους της ομάδας, όμως, αποφάσισε να παραμείνει στην Κίνα και να βοηθήσει την ομάδα στις προσπάθειές της στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι ιθύνοντες της Σερβίας έδωσαν το ελεύθερο στον παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά εκείνος δεν ήθελε να εγκαταλείψει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, αποφασίζοντας να παραμείνει.

Όλα αυτά παραμονή του αγώνα με την Αργεντινή ((10/09, 14:00) για τα προημιτελικά, ο οποίος θα κρίνει την πορεία της ομάδας στο τουρνουά. Ο γκαρντ της Εφές μέχρι στιγμής προσφέρει 6 πόντους, 4,4 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ στους Σέρβους στη διοργάνωση.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ