Σατοράνσκι: «Το παιχνίδι με την Ελλάδα ήταν το πιο δύσκολο που δώσαμε»

Σατοράνσκι: «Το παιχνίδι με την Ελλάδα ήταν το πιο δύσκολο που δώσαμε»

Ο Τόμας Σατοράνσκι σε δηλώσεις του ανέφερε πως το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα ήταν το πιο δύσκολο που έπαιξε η Τσεχία στο τουρνουά.

Ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Τσεχίας, Τόμας Σατοράνσκι, μίλησε μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με το αντιπροσωπευτικό του συγκρώτημα τονίζοντας πως το παιχνίδι απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του ήταν το πιο δύσκολο που έδωσε εκείνος και οι συμνπαίκτες του στη διοργάνωση.

Παράλληλα ανέφερε πως ό,τι και να συμβεί πλέον στο υπόλοιπο διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι περήφανος για το πρόσωπο που έχει δείξει όλη η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Σατοράνσκι:

«Ήταν αναμφίβολα το πιο δύσκολο παιχνίδι που δώσαμε από άποψη μαχών. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή τακτικά και δεν μας πρόσφερε τίποτα εύκολο. Από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου πίεζαν πολύ και ήθελαν να προκαλέσουν τα λάθη μας.

Ο Μπόχατσικ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και ευτυχώς παρότι δεν κερδίσαμε, κρατήσαμε τη διαφορά στα επίπεδα που θέλαμε. Ό,τι κι αν συμβεί είμαι περήφανος για το πρόσωπο που δείξαμε σε όλη την διοργάνωση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ