Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς τον Γιάννη»

Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς τον Γιάννη»

Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν μίλησε για την αναμέτρηση της Τσεχίας με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Εθνική μας ήταν καλύτερη χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ.

Η Ελλάδα επικράτησε μεν της Τσεχίας με 84-77, αποκλείστηκε δε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού δεν κάλυψε τη διαφορά των 12 πόντων.

Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν μετά το παιχνίδι της Τσεχίας με την Ελλάδα μίλησε και θεωρεί πως η παρουσία του Αντετοκούνμπο μπέρδεψε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά το γεγονός πως πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε την διαφορά. Δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε την επιθετικότητα της ελληνικής ομάδας στην άμυνα. Η Βραζιλία στο προηγούμενο ματς μπήκε χαλαρή και μας υποτίμησε, αλλά οι Έλληνες ήταν πολύ παθιασμένοι και άριστα προετοιμασμένοι».

Για τον Αντετοκούνμπο: «Είναι λίγο σκληρό αυτό που θα πω για εκείνον, αλλά η ελληνική ομάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς αυτόν. Αυτό γινόταν όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλο το τουρνουά. Όταν είναι στο παρκέ, ο αντίπαλος προσαρμόζεται και πρέπει αναγκαστικά να βασιστούν σε πολλά σουτ. Κι όταν έχει την μπάλα, είναι σαν όλη η άλλη ομάδα να περιμένει τι θα κάνει. Έτσι δεν λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Παρόλο που είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, η Ελλάδα παίζει καλύτερα χωρίς εκείνον».

Για την διαιτησία: «Υπήρχε μεγάλη ένταση, πολλές επαφές, πολλές μονομαχίες. Σε αυτή τη διοργάνωση τα σφυρίγματα είναι διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Έπεφταν κορμιά, ήταν προφανές πως επρόκειτο για μια μάχη επιβίωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ