Πόποβιτς: «Η Βραζιλία ήταν τρομερή στην εκτέλεση»

Πόποβιτς: «Η Βραζιλία ήταν τρομερή στην εκτέλεση»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε για το παιχνίδι των ΗΠΑ απέναντι στην Βραζιλία, ενώ αποκάλυψε πως εντυπωσιάστηκε από το πως έπαιξαν οι Λατινοαμερικάνοι.

Η Αμερική επικράτησε με σκορ 89-73 της Βραζιλίας και προκρίθηκε ως αήττητη από τον όμιλος της Ελλάδας στην φάση των 8 της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της ομάδας, Γκρεγκι Πόποβιτς, μίλησε μετά το ματς με τη «σελεσάο» τονίζοντας πως εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που έπαιξαν οι αντίπαλοι του.

Ακόμη αναφέρθηκε και στην πρόκριση των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που εκείνος και οι παίκτες του κατάφεραν κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρεγκ Πόποβιτς:

«Παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο πιστεύω ότι η Βραζιλία ήταν τρομερή στην εκτέλεση, είχε παθος και έπαιξε πολύ καλά. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα στη συνέχεια, νιώθουμε καλά για τη νίκη και προχωράμε προς τα εμπρός. Είπα στην ομάδα της Βραζιλίας ότι εντυπωσιάστηκα από την εκτέλεσή τους. Από τις πάσες τους. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, ξέρω κάποιους από αυτούς πολύ καλά, ήταν όμορφο που τους είδα και είπαμε μερικά πράγματα σαν φίλοι.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσα από αυτό το νέο σύστημα. Ο Βαν Γκάντι τα κατάφερε για εμάς και τώρα είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε κι εμείς. Ο Τζέιλεν Μπράουν μπορεί να διεισδύσει, μπορεί να βρει τον συμπαίκτη του, παλεύει στην άμυνα, είναι all-around παίκτης και έκανε βήματα προς τα εμπρός σήμερα και στις δύο άκρες του παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ