Καμπάτσο: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε στον ημιτελικό»

Καμπάτσο: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε στον ημιτελικό»

Ο Φακούντο Καμπάτσο εμφανίστηκε αισιόδοξως για τη συνέχεια της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς πιστεύει πως η Αλμπισελέστε μπορεί να πάει στον τελικό

Αισόδοξος πως η Αργεντινή μπορεί να προκριθεί και από τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Φακούντο Καμπάτσο, στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Αλμπισελέστε με την Σερβία.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 12 ασίστ, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό κόντρα στην Αμερική, αν τελικά η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς προκριθεί επί της Γαλλίας και τον ίδιο να απαντά ότι δεν είναι ακόμα σίγουρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο:

«Παίξαμε ένα καταπληκτικό ματς γι’ αυτή τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα σαν τη Σερβία. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μη χάσουμε μπάλες και να μην κάνουμε λάθη. Η ομαδική προσπάθεια ήταν σπουδαία. Ο πρώτος στόχος μας είναι ο ημιτελικός και ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Δεν ξέρω αν μπορώ να έχω μια ίδια εμφάνιση απέναντι στην ομάδα των ΗΠΑ, αν είναι αυτή απέναντί μας. Προς το παρόν θα ξεκουραστούμε, θα διασκεδάσουμε αυτή τη νίκη. Είμαστε μια νέα ομάδα και πρέπει να απολαύσουμε την αποψινή νύχτα. Σέβομαι πολύ τον Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς, αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρξει μια νέα χρυσή γενιά. Απολαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ