Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι Αυστραλοί κέρδισαν την Τσεχία και συμπλήρωσαν την τετράδα των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία. Γαλλία – Αργεντινή το άλλο ζευγάρι.

Η Αυστραλία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Τσεχία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Αντρει Λεμάνις επικράτησε με 82-70 και συμπλήρωσε την τελική τετράδα της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στην Κίνα.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στα Καγκουρό και τους Τσέχους, έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια των ημιτελικών. Συγκεκριμένα, οι Αυστραλοί στους «4» θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία, ενώ η Γαλλία θα κοντραριστεί με την Αργεντινή. Δύο πολύ σπουδαία ζευγάρια, που αναμένεται να χαρίσουν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Στο ζευγάρι της Ισπανίας με την Αυστραλία το θεωρητικό φαβορί είναι οι Ιβηρες, αλλά η ομάδα του Αντρει Λεμάνις πραγματοποιεί σπουδαίο τουρνουά. Τα Καγκουρό στον δρόμο για τα ημιτελικά έχουν πετύχει μεγάλες νίκες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και έχουν την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία για να κάνουν την έκπληξη απέναντι στους Ισπανούς.

Στο άλλο ζευγάρι αναμετρώνται δύο ομάδες που ελάχιστοι πίστευαν ότι θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Όχι γιατί δεν είναι καλές ομάδες, αλλά επειδή στα προημιτελικά είχαν απέναντί τους τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ! Χθες, η Αργεντινή με ηγέτες του Σκόλα και Καμπάτσο νίκησε την Σερβία και την πέταξε εκτός 4άδας και σήμερα η Γαλλία κέρδισε με 89-79 τις ΗΠΑ του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Από τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά, μόνο η Γαλλία είχε βρεθεί στην τετράδα στο προηγούμενο Μουντομπάσκετ, που είχε πραγματοποιηθεί στην Ισπανία. Οι Τρικολόρ είχαν ηττηθεί στα ημιτελικά από τους Σέρβους με 90-85 και είχαν κερδίσει στον μικρό τελικό την Λιθουανία με 95-93. Υπενθυμίζουμε ότι τον τίτλο είχαν κατακτήσει οι ΗΠΑ, οι οποίες είχαν κερδίσει στον τελικό την Σερβία με 129-92.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ