Το απίστευτο πρώτο ημίχρονο στο Σερβία – ΗΠΑ

Το απίστευτο πρώτο ημίχρονο στο Σερβία – ΗΠΑ

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο πρώτο ημίχρονο του Σερβία - ΗΠΑ, καθώς η ομάδα του Τζόρτζεβιτς προηγήθηκε με 32-7 στην πρώτη περίοδο, όμως οι Αμερικανοί επέστρεψαν στο δεύτερο δεκάλεπτο από το -25 στο -4 (44-40).

Όλος ο κόσμος περίμενε τη «μάχη» της Σερβίας με τις ΗΠΑ στα ημιτελικά ή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως τελικά τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού αγωνίζονται για τις θέσεις κατάταξης 5-8.

Μπορεί λοιπόν να παλεύουν για μια αδιάφορη νίκη, όμως αυτοί που περίμεναν να δουν πράγματα και θαύματα στη μονομαχία των δύο επιβεβαιώνονται.

Αυτό που συμβαίνει στο ματς της Σερβίας με την Αμερική δεν έχει προηγούμενο, καθώς οι Σέρβοι έκαναν ασύλληπτο πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκαν να προηγούνται με 25 πόντους (32-7) έχοντας το μυθικό 8/9 τρίποντα και όλα έδειχναν ότι θα ρίξουν ξανά στο… καναβάτσο τους Αμερικανούς.

Όμως η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς μετά από μια τραγική πρώτη περίοδο επέστρεψε στο δεύτερο δεκάλεπτο με μια ονειρική εμφάνιση. Οι Αμερικανοί «εξαφάνισαν» τη διαφορά των 25 πόντων σε 10 λεπτά, μειώνοντας στο -4 (44-40), σε ένα παιχνίδι που εξελίσσεται με φρενήρη ρυθμό και τρομερές ανατροπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ