Τέρνερ: «Βγήκαμε μπροστά όταν οι άλλοι έκαναν πίσω»

Τέρνερ: «Βγήκαμε μπροστά όταν οι άλλοι έκαναν πίσω»

Την αποτυχία της Αμερικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο παραδέχθηκε ο Μάιλς Τέρνερ, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις... μπηχτές του σε εκείνους που αποφάσισαν να απέχουν από τις υποχρεώσεις της εθνικής.

Μόνο ως αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η πορεία των Αμερικανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι οποίοι δέχτηκαν δυο σερί ήττες σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2002.

Έπειτα από τη νέα ήττα από τη Σερβία, η team USA έχει στρέψει την προσοχή της στη μάχη της 7ης θέσης και παράλληλα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει το αρνητικό της σερί να διευρύνεται.

Ο Μάιλς Τέρνερ μίλησε για την παρουσία της Αμερικής στο Παγκόσμιο της Κίνας και παραδέχθηκε δημόσια πως η ομάδα του απέτυχε. Παρόλα αυτά, δεν δίστασε να ρίξει τις… μπηχτές του για όσους πήραν την απόφαση να απέχουν από την team USA, τονίζοντας πως η 12αδα του Πόποβιτς ήταν εκείνη που «βγήκε μπροστά».

«Και οι 12 παίκτες αυτής της ομάδας θυσίασαν τόσα πολλά για την χώρα. Τα καλοκαίρια μας, τα κορμιά μας. Αποτύχαμε και κανείς δεν είναι περισσότερο στεναχωρημένος από εμάς.

Εμείς βρεθήκαμε στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε, ενώ άλλοι επέλεξαν να απέχουν. Περάσαμε στους Ολυμπιακούς και θα χρειαστούμε δουλειά για να ξαναχτίσουμε το legacy. Eίμαστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Αλλά αυτό θα κάνει το επόμενο μετάλλιο πιο γλυκό» τόνισε χαρακτηριστικά μέσω social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ