Ουίλιαμς: «Θα είχε νόημα να βλέπαμε μια Αμερική με παίκτες Euroleague»

Ουίλιαμς: «Θα είχε νόημα να βλέπαμε μια Αμερική με παίκτες Euroleague»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς σε δηλώσεις του ανέφερε πως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μια Team USA που να αποτελείται από παίκτες Euroleague.

Δηλώσεις σχετικά με όσα συμβαίνουν στο Παγκόσμιο Κυπέλλο μπάσκετ στην Κίνα έκανε ο νέος άσος της Φενερμπαχτσέ, Ντέρικ Ουίλιαμς.

Σε αυτές τόνισε ότι θα είχε ενδιαφέρον μια Team USA με παίκτες από την Ευρωλίγκα, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη Γαλλία και τον Γκομπέρ, ενώ αναφέρθηκε στις διαφορές των σφυριγμάτων σε NBA  και FIBA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέρικ Ουίλιαμς:

«Ήταν μία μεγάλη νίκη για τη Γαλλία κι ολόκληρη τη χώρα. Πολλοί έλεγαν πως η Team Usa και οι παίκτες από το ΝΒΑ ηττήθηκαν. Αν όμως κοιτάξεις το ρόστερ της Γαλλίας, θα διαπιστώσεις πως συμπεριλαμβάνει πέντε παίκτες από το ΝΒΑ. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν καταπληκτικός.

Ναι, το πιστεύω. Ειδικά στο ξεκίνημα όταν όλοι δοκιμάζονται. Θα ήταν καλή κίνηση μία πρόσκληση. Για παράδειγμα εμένα είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη.

Θα είναι σπουδαίο για το μπάσκετ. Θα έδινε μία διαφορετική προοπτική στους παίκτες που βρίσκονται στην Ευρώπη κι έχουν αγωνιστεί στο ΝΒΑ ή προσπαθούν να επιστρέψουν σε αυτό. Βγάζει νόημα μία τέτοια κίνηση. Όπως σημείωσες κι εσύ, ο Κόρι Χίγκινς είναι σπουδαίος παίκτης. Το ίδιο θεωρώ για τον εαυτό μου.

Κοιτούσα τους αγώνες. Η αθλητικότητα των Αμερικανών ξεχώριζε αλλά έψαχναν να κερδίσουν τα φάουλ. Στο ΝΒΑ θα έπαιρναν τα σφυρίγματα κάθε φορά. Στο FIBA basketball όμως δεν τα δίνουν και δεν πρόκειται να τα πάρουν ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ