Λεμάνις: «Είχαμε ευκαιρίες, δεν θέλω να σχολιάσω το φάουλ στον Μπόγκουτ»

Λεμάνις: «Είχαμε ευκαιρίες, δεν θέλω να σχολιάσω το φάουλ στον Μπόγκουτ»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία ο τεχνικός της Αυστραλίας, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του στο φινάλε.

Η Αυστραλία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στα ημιτελικά λύγισε στη δεύτερη παράταση από την αδιάκοπη πίεση της Ισπανίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντρέι Λεμάνις και ο Νικ Κέι μίλησαν για την ήττα από τους «φούρια ρόχα», με τον τεχνικό των «καγκουρό» να αποφεύγει να αναφερθεί στην… έκρηξη του Άντριου Μπόγκουτ.

Αναλυτικά όσα είπαν ο Λεμάνις και ο Κέι:

Αντρέι Λεμάνις: «Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα μου. Είχαμε πείσμα και θέληση, είχαμε ένταση σε μια διασκεδαστική αναμέτρηση. Είναι σκληρό να χάνεις, όμως στις λεπτομέρειες ηττηθήκαμε από μια σπουδαία ομάδα.

Μακάρι να παίξουμε με την ίδια ένταση και την Κυριακή στον μικρό τελικό. Θα δούμε το video, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να κερδίσουμε, όμως η Ισπανία τις εκμεταλλεύθηκε περισσότερο.

Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, είχαμε όμως τις ευκαιρίες μας. Μερικές φορές δεν έρχονται τα πράγματα με το μέρος σου, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ντελαβεντόβα αντιμετώπισε κράμπες, έπαιξε όμως και θα μπορούσε να μας έχει δώσει τη νίκη στο φινάλε.

Μας δείχνει πόσο ανταγωνιστικός είναι και πόσο πιέζει τον εαυτό του στα όρια της εξουθένωσης. Όσον αφορά το φάουλ του Μπόγκουτ, δεν θέλω να το σχολιάσω ιδιαίτερα. Έγινε στην άλλη άκρη του παρκέ, θέλω να το δω πρώτα».

Νικ Κέι: «Συγχαρητήρια στην Ισπανία για τη νίκη. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Δώσαμε ό,τι είχαμε, κάποιες φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλεις. Δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε και πόσο έχουμε προοδεύσει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Ήρθαμε για το χρυσό μετάλλιο, αυτό είναι το σίγουρο, τώρα όμως δεν έχουμε τελειώσει. Θέλουμε το χάλκινο και πρέπει να αντιδράσουμε. Πολλοί στα αποδυτήρια έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις, θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στην χώρα με το μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ