Τζινόμπιλι: «Είναι χαρά να τους βλέπεις, έπαιξαν απίστευτα»

Τζινόμπιλι: «Είναι χαρά να τους βλέπεις, έπαιξαν απίστευτα»

Ο Μανού Τζινόμπιλι έζησε από κοντά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό (15/9, 15:00), αποθεώνοντας στο τέλος την ομάδα και τον κόουτς Ερνάντες, για την τεράστια εμφάνισή τους.

Η Αργεντινή προκρίθηκε δια χειρός Σκόλα και Καμπάτσο, στον μεγάλο τελικό με την Ισπανία (15/9, 15:00), με το «σύμβολο» της Εθνικής, Μανού Τζινόμπιλι, να βρίσκεται στο πλευρό των συμπατριωτών του.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Τζινόμπιλι έτρεξε στην πρώτη σειρά των επισήμων, για να αγκαλιάσει τον Σκόλα, προσφέροντας μια συγκινητική στιγμή.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο πρώην άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς, εκθείασε τους παίκτες για την εμφάνισή τους και εξήρε την τακτική του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρχιο Ερνάντες.

«Απίστευτο! Μετά το παιχνίδι με τη Σερβία είπα δεν φεύγω από εδώ, δεν μπορώ να το χάσω αυτό που συμβαίνει. Έκαναν μεγάλο παιχνίδι, έπαιξαν καλή άμυνα. Είναι τρομεροί.

Έσπασαν τη μέση τους σε κάθε φάση για να πάρουν τα ριμπάουντ. Ο Σκόλα και ο Καμπάτσο κυριάρχησαν. Είναι χαρά να τους βλέπεις. Τρομερό κοουτσάρισμα από τον Ερνάντες», τόνισε εμφανώς χαρούμενος, ο Τζινόμπιλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ