Απίστευτος Σκόλα, ο μοναδικός που δεν πανηγύρισε στα αποδυτήρια (vid)

Οι πανηγυρισμοί των «γκαούτσος» στα αποδυτήρια, έπειτα από την μεγάλη πρόκριση της Αργεντινής κόντρα στη Γαλλία έκαναν το γύρο του κόσμου. Ωστόσο ο Λουίς Σκόλα παρέμεινε σοβαρός και δεν συμμετείχε στο ντελίριο ενθουσιασμό των συμπαικτών του!


Απίστευτος Σκόλα, ο μοναδικός που δεν πανηγύρισε στα αποδυτήρια (vid) | to10.gr

Τι να πει κανείς για αυτόν τον παίκτη. Έκανε πράγματα και θαύματα (σε ηλικία 39 ετών) μέσα στο παρκέ, απέκλεισε τους Γάλλους και έστειλε την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λουίς Σκόλα εκτός από ένα τεράστιο μπασκετικό ταλέντο, εκτός από αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, είναι και ένας σοβαρός επαγγελματίας και το απέδειξε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια.

Σάρωσε το MEGA σε τηλεθέαση - Από την πρώτη μέρα του καναλιού έφτασε μέχρι 21,7%

Το πάρτι είχε ξεκινήσει από την εξέδρα και μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο. Οι «γκαούτσος» αφού γιόρτασαν με τους υπόλοιπους Αργεντινούς που βρέθηκαν στο Πεκίνο, μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια.

Εκεί, ο ηγέτης Λουίς Σκόλα, χαιρέτησε και συνεχάρη ξεχωριστά όλους τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στην συνέχεια ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί με τους παίκτες της Αργεντινής να χοροπηδάνε και να τραγουδούν μέσα σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού.

Ο αρχηγός έκατσε ήσυχος στην καρέκλα και απόλαυσε τις στιγμές χωρίς να συμμετάσχει…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο