Απίστευτος Σκόλα, ο μοναδικός που δεν πανηγύρισε στα αποδυτήρια (vid)

Απίστευτος Σκόλα, ο μοναδικός που δεν πανηγύρισε στα αποδυτήρια (vid)

Οι πανηγυρισμοί των «γκαούτσος» στα αποδυτήρια, έπειτα από την μεγάλη πρόκριση της Αργεντινής κόντρα στη Γαλλία έκαναν το γύρο του κόσμου. Ωστόσο ο Λουίς Σκόλα παρέμεινε σοβαρός και δεν συμμετείχε στο ντελίριο ενθουσιασμό των συμπαικτών του!

Τι να πει κανείς για αυτόν τον παίκτη. Έκανε πράγματα και θαύματα (σε ηλικία 39 ετών) μέσα στο παρκέ, απέκλεισε τους Γάλλους και έστειλε την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λουίς Σκόλα εκτός από ένα τεράστιο μπασκετικό ταλέντο, εκτός από αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, είναι και ένας σοβαρός επαγγελματίας και το απέδειξε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια.

Το πάρτι είχε ξεκινήσει από την εξέδρα και μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο. Οι «γκαούτσος» αφού γιόρτασαν με τους υπόλοιπους Αργεντινούς που βρέθηκαν στο Πεκίνο, μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια.

Εκεί, ο ηγέτης Λουίς Σκόλα, χαιρέτησε και συνεχάρη ξεχωριστά όλους τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στην συνέχεια ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί με τους παίκτες της Αργεντινής να χοροπηδάνε και να τραγουδούν μέσα σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού.

Ο αρχηγός έκατσε ήσυχος στην καρέκλα και απόλαυσε τις στιγμές χωρίς να συμμετάσχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ