Οι αντιδράσεις του Τζινόμπιλι από τη σπουδαία πρόκριση της Αργεντινής (vid)

Οι αντιδράσεις του Τζινόμπιλι από τη σπουδαία πρόκριση της Αργεντινής (vid)

Ο μύθος της Αργεντινής έζησε με την ψυχή του την ιστορική πρόκριση των «γκαούτσος» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Το «παραμύθι» της εθνικής Αργεντινής στα γήπεδα της Κίνας δεν λέει να λάβει τέλος, με τους «γκαούτσος» να φτάνουν μέχρι και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία.

Το σύνολο του Σέρχιο Ερνάντεθ έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα του παγκόσμιου μπάσκετ, με την εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία να αποτελεί μέχρι στιγμής το… κερασάκι στην τούρτα στην ξέφρενη πορεία των Αργεντινών.

Σε ένα παιχνίδι που επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις, η Αργεντινή με προεξέχοντα τον αειθαλή Λούις Σκόλα κατάφερε να πάρει επική πρόκριση στον τελικό και να γράψει τη δική της ιστορία στα Παγκόσμια Κύπελλα.

Φυσικά, το… έπος της ομάδας από τη Λατινική Αμερική δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Μάνου Τζινόμπιλι, ο οποίος έζησε με την ψυχή του τη νίκη επί των «τρικολόρ».

Ο Αργεντινός δεν προσπάθησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κρύψει τα συναισθήματά του και οι αντιδράσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού μαρτυρούν και με το παραπάνω τις έντονες στιγμές χαράς που βίωσε.

Δείτε το βίντεο:

MANU EN CHINA

#BásquetEnTyCSports 🏀 Así vivió MANU la semifinal ante FRANCIA.

Δημοσιεύτηκε από TyC Sports στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ