«Κοκόσκοφ ο αντί – Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας»

«Κοκόσκοφ ο αντί – Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας»

Το ματς της Σερβίας με την Τσεχία αναμένεται να είναι το τελευταίο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της εθνικής Σερβίας, με τον Κοκόσκοφ να αποτελεί τον επικρατέστερο διάδοχο.

Οι βλέψεις της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Κίνα ήταν αρκετά υψηλές και έφταναν μέχρι το χρυσό μετάλλιο.

Ωστόσο, η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Τζόρτζεβιτς έκανε σκέψεις αποχώρησης από την εθνική μετά το Μουντομπάσκετ, καθώς θεωρούσε ότι ο κύκλος του στους «όρλοβι» είχε κλείσει και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται.

Η σέρβικη ομοσπονδία θεωρεί , σύμφωνα με την ιστοσελίδα «novosti.rs», μετά και την αποτυχημένη πορεία της Σερβίας, και εκείνη πως ο κύκλος του Τζόρτζεβιτς έκλεισε και εξετάζει τις εναλλακτικές της. Πρώτος στόχος φέρεται να είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος πριν 2 χρόνια κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία.

Ο Κοκόσκοφ ήτνα την περσινή χρονιά πρώτος προπονητής στο NBA με τους Σανς, ενώ φέτος θα είναι βοηθός του Λουκ Γουόλτον στος Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Τζόρτζεβιτς από μεριάς του βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Σερβίας από το 2013 και έχει τρία ασημένια μετάλλια με την ομάδα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στους Ολυμπιακούς Αγώνεςτου 2016, αλλά και στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ