Γαλλία – Αυστραλία 67-59

Γαλλία – Αυστραλία 67-59

Ο Νάντο Ντε Κολό οδήγησε τη Γαλλία στη νίκη επί της Αυστραλίας με 67-59 και στο χάλκινο μετάλλιο με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Με κορυφαίο παίκτη τον Νάντο Ντε Κολό η Γαλλία επικράτησε με 67-59 της Αυστραλίας και θα είναι και πάλι στην τρίτη θέση του βάθρου, όπως και το 2014.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν το ματς πολύ νευρικά, ήταν ιδιαίτερα άστοχοι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Αυστραλοί και παίζοντας ορθολογικό μπάσκετ πήγαν στο πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με, το πολύ χαμηλό, 30-21.

Μάλιστα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι Αυστραλοί πήγαν τη διαφορά ακόμα και στο +15 (38-23). Οι Γάλλοι κάπου εκεί σοβαρεύτηκαν και σε συνδυασμό με τις κακές επιθέσεις των Αυστραλών πλησίασαν στο 44-42, ενώ η τρίτη περίοδος έκλεισε με 46-42 υπέρ των «boomers».

Στην τέταρτη περίοδο το ματς πήγαινε πόντο πόντο όμως στα κρίσιμα σημεία μίλησε η εμπειρία των Γάλλων και η πολύ καλή τους άμυνα σε όλους τους παίκτες της Αυστραλίας στο δεύτερο ημίχρονο.

Κορυφαίος των Γάλλων ήταν ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος σε 24 περίπου λεπτά είχε 19 πόντους. Καθοριστικοί ήταν ακόμα στα κρίσιμα σημεία οι Αλμπισί και Μπατούμ, οι οποίοι είχαν 9 πόντους και πολυ καλές άμυνες στα αστέρια των Αυστραλών Μιλς και Ινγκλς. Ο Φουρνιέ πέτυχε 16 πόντους, αλλά ήταν αρκετά άστοχος καθώς είχε 5/17 εντός παιδιάς και 3/13 δίποντα.

Από τους Αυστραλούς 17 πόντους είχε ο Ινγκλς, τους περισσότερους όμως στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο δεύτερο τον περιόρισε αρκετά ο Νικολάς Μπατούμ. Ο Πάτι Μιλς είχε 15 πόντους, με τους 8 να είναι στην αρχή του παιχνιδιού και τον Αλμπισί να παίζει σπουδαία άμυνα πάνω του, ενώ ο Αυστραλός είχε και ένα καθοριστικό λάθος προς το τέλος του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ