Η επιστολή του Πάου Γκασόλ στην Εθνική Ισπανίας

Η επιστολή του Πάου Γκασόλ στην Εθνική Ισπανίας

Ο Πάου Γκασόλ δεν κατάφερε να ενισχύσει την αγαπημένη του Εθνική Ισπανίας, όμως παραμένει κοντά στην ομάδα στέλνοντας μια συγκινητική επιστολή στους παίκτες

Η Ισπανία έχει προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, και θα διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της. Ένας από τους παίκτες που δεν κατάφεραν να ενισχύσουν τη «φούρια ρόχα» ήταν ο Πάου Γκασόλ που λόγω των τραυματισμών που είχε στη σεζόν δεν ήταν έτοιμος.

Ωστόσο ο παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν ξεχνά τις προσπάθειες των συμπαικτών και σε μια συγκινητική επιστολή που απέστειλε στην ομάδα, ευχαριστεί τους πάντες για αυτήν την πορεία που έκαναν στο τουρνουά, τονίζοντας πως για εκείνον, ό,τι και να συμβεί θα είναι νικητές.

Διαβάστε την επιστολή του Πάου Γκασόλ:

«Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για όσα κάνετε. Δεν μιλώ για τα αποτελέσματα ή την σπουδαία πορεία στη διοργάνωση. Καταφέρατε κάτι ακόμη πιο δύσκολο, να κάνετε όλο τον κόσμο να αγαπά το μπάσκετ. Βλέπω τον κόσμο να απολαμβάνει το άθλημα αυτό και αυτό είναι υπέροχο.

Σας ευχαριστώ γιατί είστε παράδειγμα για το πώς πρέπει να δουλεύει μια ομάδα και αυτό αποτελεί ένα καλό πρότυπο αυτές τις εποχές. Σας ευχαριστώ που δεν τα παρατάτε ποτέ. Με κάνετε περήφανο.

Οι ΗΠΑ και η Σερβία ήταν πολύ δυνατές, με μεγάλους παίκτες, αλλά ο τελικός είναι ανάμεσα σε μας και την Αργεντινή. Ομάδες που κερδίζουν βάσει της δουλειάς, της ενότητας, της παρέας, της γενναιοδωρίας. Είναι ένα ακόμη μάθημα.

Στον τελικό έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσουμε κι άλλον τον μύθο της εθνικής μας ομάδας και να γράψουμε ξανά ιστορία. Όμως για μένα, ό,τι κι αν γίνει, έχετε ήδη κερδίσει. Είστε στην καρδιά μου. Πάμε ομάδα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ