Λεμάνις: «Ήρθαν όσοι ήθελαν είναι εδώ»

Λεμάνις: «Ήρθαν όσοι ήθελαν είναι εδώ»

Ο τεχνικός των Αυστραλών παρουσιάστηκε στεναχωρημένος στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Γαλλία και επικαλέστηκε την κούραση των παικτών.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Αυστραλών, Αντρέι Λεμάνις, καθώς, όπως όλοι στην αποστολή της Αυστραλίας, ήθελε το μετάλλιο.

Ο προπονητής της Αυστραλίας τόνισε ότι η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο, ενώ ανέφερε ότι ομάδες όπως η Γαλλία τιμωρούν τα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του.

«Έχουμε ποιοτικούς ανθρώπους σε αυτή την ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο, να έχεις ένα group που θέλει να παίξει για τη χώρα του και δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα. Ένα group που θα θέλει να εκπροσωπήσει την Αυστραλία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολύς κόσμος στην χώρα περίμενε ένα μετάλλιο. Δουλέψαμε γι’ αυτό, όμως δυστυχώς δεν το πήραμε, δεν τα καταφέραμε.

Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τον τρόπο με τον οποίο εκπροσώπησε την χώρα. Κάναμε κάποια λάθη απέναντι στην Ισπανία, ήμασταν κουρασμένοι, κάποιες φορές λάθη και εκτέλεση κρίνουν έναν αγώνα. Όταν έχεις 4/17 τρίποντα και έχεις 19 λάθη απέναντι στη Γαλλία, τότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πολλή κούραση.Δεν απαλύνει τον πόνο μας η νίκη επί των ΗΠΑ. Ήταν φιλικό παιχνίδι, δεν μετράει αυτό το αποτέλεσμα. Η ιστορία θα δείξει ότι τερματίσαμε τέταρτοι σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ