Τα «σάρωσε» όλα και έγραψε ιστορία ο Γκασόλ (pic)

Τα «σάρωσε» όλα και έγραψε ιστορία ο Γκασόλ (pic)

Ο Ισπανός σέντερ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 2010 και τον Λαμάρ Οντομ, που καταφέρνει να πάρει την ίδια χρονιά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και το Μουντομπάσκετ

Η Ισπανία μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ απέναντι στην Αργεντινή και κατέκτησε δια περιπάτου το χρυσό μετάλλιο.

Οι Ισπανοί με ηγέτες τους Ρίκι Ρούμπιο και Μαρκ Γκασόλ επικράτησαν εύκολα με 95-75 των Αργεντινών και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.  Ο Μαρκ Γκασόλ μάλιστα έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά το 2010 και τον τεράστιο Λαμάρ Οντομ, που καταφέρνει να πάρει την ίδια χρονιά τόσο το πρωτάθλημα του ΝΒΑ όσο και το Μουντομπάσκετ.

Πριν από δύο μήνες ο έμπειρος σέντερ κατέκτησε το δαχτυλίδι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ραπτορς και σήμερα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξήχθη στην Κίνα, με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Το 2010 ο Λαμάρ Οντομ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Λος Αντζελες Λέικερς του Κόμπε Μπράιαντ και το χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας.

Μια σπουδαία επιτυχία για τον Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος πήρε από το χέρι την Ισπανία και με τεράστιες εμφανίσεις στα νοκ-άουτ την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ