Ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τον Sin Boy: Οι Illuminati έδωσαν το χρυσό στην Ισπανία! (pic)

Ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τον Sin Boy: Οι Illuminati έδωσαν το χρυσό στην Ισπανία! (pic)

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέβασε στα social media φωτογραφία που δείχνει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ της Ισπανίας να έχει στο δεξί του χέρι το σήμα των Illuminati!

Τα είχε πει ο Sin Boy, αλλά κάποιοι αντί να δουν κατάματα την αλήθεια, προτίμησαν την εύκολη λύση του χλευασμού. Ο γνωστός τραγουδιστής την περασμένη εβδομάδα έκανε… πάταγο στα social media, όταν αποκάλυψε τα βρώμικα σχέδια των Illuminati.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στα stories που ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, «οι Illuminati με το ένα μάτι», κάνουν κουμάντο σε ολόκληρο τον κόσμο! Γι’ αυτό το λόγο ο ίδιος είχε αλλάξει το όνομά του για λίγες ημέρες από Sin Boy σε Lil Jesus, προκειμένου να σώσει τον πλανήτη από την… εισβολή των Illuminati.

Τελικά, δεν τα κατάφερε, καθώς σήμερα οι… Illuminati Ισπανοί κέρδισαν στον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ την Αργεντινή και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο! Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ούτε ο Sin Boy, ότι οι Ισπανοί είναι Illuminati, αλλά οι ίδιοι!

Όπως φαίνεται από το story που ανέβασε στα social media ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει στο δεξί του χέρι το διάσημο μάτι, που αποδίδεται ως το σήμα των Illuminati! Τελικά, είχε δίκιο ο Sin Boy, γατάκια…

Δείτε την επική ανάρτηση του παίκτη της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ