Σκαριόλο: «Κρατήστε ανώνυμη την έρευνα για να μην χάσουν τη δουλειά τους τα παιδιά» (pic)

Σκαριόλο: «Κρατήστε ανώνυμη την έρευνα για να μην χάσουν τη δουλειά τους τα παιδιά» (pic)

O Σέρτζιο Σκαριόλο αποφάσισε να... τρολάρει τους δημοσιογράφους για τις λανθασμένες προβλέψεις που είχαν κάνει πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ισπανία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο επικρατώντας της Αργεντινής με 95-75 και πλέον έχει 14 μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία 2ο χρόνια.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μία μέρα μετά τον θριάμβο της ομάδας του… σκάλισε τα προγνωστικά που είχαν κάνει οι δημοσιογράφοι πριν την έναρξη του Παγκοσμίου, για τις ομάδες που θα πάρουν τα μετάλλια, την καλύτερη επίθεση και άμυνα του τουρνουά και τους παίκτες που θα πάρουν τα ατομικά βραβεία. Κυριολεκτικά έπεσαν έξω σε… όλα και ο Ισπανός τεχνικός δεν το άφησε να περάσει έτσι αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την κάρτα με τις προβλέψεις των δημοσιογράφων και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε για το έξτρα «καύσιμο» που μας έδωσε αυτή η έρευνα. Παρακαλώ, κρατήστε την ανωνυμία για να κρατήσουν τις θέσεις τους αυτά τα παιδιά»!

Δείτε το post του Σκαριόλο και τις προβλέψεις που είχαν κάνει οι δημοσιογράφοι πριν την έναρξη της διοργάνωσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ