Νέντοβιτς για Τζόρτζεβιτς: «Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι»

Νέντοβιτς για Τζόρτζεβιτς: «Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το πως ένιωσε τη στιγμή που τού ανακοινώθηκε η απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην τον πάρει στους 18 της προετοιμασίας της Σερβίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές μέρες με την Σερβία να τερματίζει στην 5η θέση της τελικής κατάταξης και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να αποχωρεί από την θέση του προπονητή έπειτα από 6 χρόνια.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, θυμήθηκε την ημέρα του δικού του αποκλεισμού, όταν ο πρώην τεχνικός των «πλάβι» δεν το συμπεριέλαβε στους 18 εκλεκτούς για τα γήπεδα της Κίνας.

«Πραγματικά περίμενα να είμαι ανάμεσα στους 18. Εκείνη η μέρα ήταν ένα σοκ για μένα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Σκέφτηκα ότι, αυτό ήταν, δεν θα ξαναπαίξω για την εθνική ομάδα. Έπειτα το κεφάλι μου ηρέμησε λίγο, το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να το πάρω προσωπικά.

Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και προτίμησα να αφοσιωθώ στην προετοιμασία για τη φετινή σεζόν και να λύσω τα προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη. Ο εκνευρισμός κράτησε μία μέρα, την επόμενη τα είδα όλα διαφορετικά, με αισιοδοξία και ήταν πιο εύκολο», είπε χαρακτηριστικά για εκείνη την ημέρα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την ημέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου: «Εκείνη τη μέρα δεν μίλησα σε κανέναν. Την επόμενη είδα ότι με είχε πάρει τηλέφωνο και φυσικά του τηλεφώνησα. Θα ήταν βλακώδες να μην το κάνω.

Μιλήσαμε για λίγο, δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο ούτε και θα πω τι είπαμε, καλύτερα να μείνει μεταξύ μας, αλλά εκείνη τη μέρα άλλαξα το τσιπάκι στο μυαλό μου και είδα πολύ διαφορετικά την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ