Όταν εκείνος σου ζητάει έρωτα χωρίς προφυλακτικό

Αναλύουμε την πιο συχνή και επικίνδυνη πρόταση των ανδρών.


Όταν εκείνος σου ζητάει έρωτα χωρίς προφυλακτικό | to10.gr

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι το άρθρο αυτό αναφέρεται κυρίως σε γυναίκες οι οποίες δεν είναι παντρεμένες ή έστω δεν βρίσκονται σε μια σταθερή μονογαμική σχέση, γιατί εκεί, υποθέτουμε ότι έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε να προηγηθούν οι κατάλληλες εξετάσεις και από τις δυο πλευρές ώστε το σεξ χωρίς προφυλάξεις να γίνεται με ασφάλεια.

Το άρθρο αυτό λοιπόν αναφέρεται σε όλες εμάς οι οποίες βρισκόμαστε με τους εκάστοτε συντρόφους μας αντιμέτωπες με την πιο συχνή και επικίνδυνη συνήθεια των ανδρών που δεν είναι άλλη από το να θέλουν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό με τη δικαιολογία ότι αυτό μειώνει την απόλαυση και την απόδοσή τους.

Από τη νομιμότητα στο Grexit μια τροπολογία δρόμος

Εδώ θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε και μια ακόμη πιο εγκληματική πράξη η οποία έγινε μάλιστα και συνήθεια τα τελευταία χρόνια, το λεγόμενο stealthing, το οποίο ήταν η ύπουλη αφαίρεση του προφυλακτικού από τον άνδρα κατά τη σεξουαλική πράξη, χωρίς τη συγκατάθεση της ερωτικής του παρτενέρ.

Aυτοί λοιπόν που πραγματοποιούσαν stealthing, φορούσαν το προφυλακτικό στην αρχή της ερωτικής επαφής και μετά το έβγαζαν με μαεστρία χωρίς να το καταλάβει η σύντροφός τους εγκαίρως με αποτέλεσμα να μπορούν να τους μεταφέρουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα ή να προκύψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Από μια σύντομη συζήτηση που κάναμε όλα τα κορίτσια στο γραφείο, αλλά και όσες φορές το έχουμε συζητήσει με τις φίλες μας, οι πλειοψηφία των ανδρών ζητούν σεξ χωρίς προφυλακτικό επειδή ισχυρίζονται ότι το απολαμβάνουν περισσότερο έτσι ενώ προσθέτουν ότι επηρεάζει και τη στύση τους. Όλες εμείς βέβαια, δεν ήμασταν καθόλου σύμφωνες, αφού ένας άντρας ο οποίος έχει καλή στύση δεν επηρεάζεται πραγματικά από τίποτα και ικανοποιεί τη σύντροφό του φορώντας όχι προφυλακτικό αλλά ακόμη και πλαστική σακούλα. (sic)

Oι άντρες απλώς έχουν μια μειωμένη αίσθηση του κινδύνου και ειδικά τη στιγμή του πάθους απομονώνουν το πάνω από το κάτω κεφάλι τους με αποτέλεσμα να παίρνουν ανόητες αποφάσεις οι οποίες αργότερα θα τους στοιχίσουν. Το θέμα είναι πως θα χειριστείς εσύ εκείνη τη στιγμή την κατάσταση. Θα πεις το ναι;

Κατά καιρούς πολλά κορίτσια παραπονέθηκαν ότι ο σύντροφός τους τους μετέφερε το ένα ή το άλλο μικρόβιο και αισθάνθηκαν απαίσια γι αυτό που τους συνέβη. Μόνο που αυτό που τους συνέβη ήταν δικό τους πρόβλημα και έγινε με δική τους ευθύνη αφού η κάθε μία είχε την επιλογή να ζητήσει από εκείνον να χρησιμοποιήσει προφυλάξεις και δεν το έκανε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι γυναίκες αυτές να φορτωθούν κάποιο πρόβλημα μικρής ή μεγαλύτερης σημασίας το οποίο μπορεί να ήταν παροδικό μπορεί όμως να ήταν και μόνιμο και στη συνέχεια να συνεχίζουν να πορεύονται με αυτό στη ζωή τους μεταδίδοντάς το και σε άλλους. Αυτό είναι το λεγόμενο ντόμινο μετάδοσης ΣΜΝ κατά το οποίο ανεύθυνοι ενήλικες μεταλαμπαδεύουν σε άλλους ασθένειες και μικρόβια.

Αν δεν θέλεις να είσαι μέρος του, τότε απλά ζήτα αυτό που πρέπει την κρίσιμη στιγμή και όταν φτάσει η ώρα για τον Ένα, τότε εξεταστείτε και στηρίξτε τη σχέση σας στην εμπιστοσύνη. Όχι ότι εκεί μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρη, αλλά τουλάχιστον έχεις κάνει ότι είναι δυνατόν.Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο σεξ είναι το ασφαλές σεξ και οι άντρες που μας αρέσουν είναι εκείνοι που μπορούν να μας το προσφέρουν.

Πηγή: marieclaire.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΑΟΚ: Η αγαπημένη ομάδα των Κυβερνήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο