Λύνουμε την αιώνια απορία: «Γιατί οι άνδρες δε βγάζουν τις κάλτσες τους στο κρεβάτι;»

Λύνουμε την αιώνια απορία: «Γιατί οι άνδρες δε βγάζουν τις κάλτσες τους στο κρεβάτι;»

Ρωτήσαμε τους ίδιους αλλά και ειδικούς επιστήμονες και έχουμε όλες τις απαντήσεις

Σε όλες μας έχει τύχει -περισσότερες από μια φορά- να κάνουμε σεξ με έναν άνδρα που έχει φροντίσει να βγάλει όλα του τα ρούχα εκτός -φυσικά- από τις κάλτσες του. Πιστεύουμε επίσης ότι αν ήταν στο χέρι τους, όλοι οι άνδρες δεν θα έβγαζαν ποτέ τις κάλτσες τους στο σεξ. Μάλιστα όταν τις βγάζουν κάνουν «Κοίτα!» όπως έδειχναν στη μαμά τους ότι έκαναν ποδήλατο μικροί χωρίς χέρια. Τι συμβαίνει τελικά με αυτή τη σχέση αγάπης ανάμεσα στους άνδρες και στις κάλτσες τους; Το ψάξαμε λίγο παραπάνω:

Κάποιοι από τους ετεροφυλόφιλους ενήλικες άνδρες που ρωτήθηκαν απάντησαν πως αισθάνονται όμορφα φορώντας τις καλτσούλες τους επειδή νιώθουν κάτι σαν θαλπωρή στα πόδια τους τα οποία δεν τους πολυαρέσει να είναι εκτεθειμένα στα κρύα σεντόνια. Επίσης σημείωσαν ότι δεν τους φαίνεται καθόλου γελοίο το θέαμα του εαυτού τους γυμνό φορώντας μονάχα ένα ζευγάρι παρδαλές, μονόχρωμες ή διαφορετικές κάλτσες. Όσο δε για τους παντρεμένους, εκείνοι είπαν πως καλά καλά δε βγάζουν τα ρούχα τους.

Ουσιαστικά η εικόνα ενός άντρα μόνο με τις κάλτσες του κατά τη σεξουαλική επαφή είναι εντελώς διαφορετική στα μάτια ενός αρσενικού και στα μάτια ενός θηλυκού. Άρα ξεκινάμε από μια λάθος αφετηρία. Η γυναίκα βλέπει κάτι αστείο ενώ ο άνδρας απεναντίας δε βλέπει κάτι αστείο, αλλά κάτι χαριτωμένο.

Αν και οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα κρύα πόδια είναι ανασταλτικός παράγοντας για το γυναικείο οργασμό, οι άνδρες παραπονιούνται ότι είναι και για τον δικό τους. Αυτό βέβαια δεν επιβεβαιώνεται από τις επιστημονικές έρευνες. Μάλιστα ο ουρολόγος Joshua Gonzalez, MD. στο ερώτημα εάν υπάρχει ιατρική εξήγηση σχετικά με το γιατί οι άνδρες θέλουν να φορούν τις κάλτσες τους όταν κάνουν σεξ, απάντησε ότι δεν υπάρχει απάντηση και ότι η χρήση τους δεν επηρεάζει τίποτε απολύτως. Ακόμη κι αν κάποιος φοράει αυτές τις ειδικές κάλτσες που είναι σχεδιασμένες για να αποφεύγονται οι θρομβώσεις στα αεροπλάνα και πάλι είναι πραγματικά μάταιο: Όχι, δεν θα αιματωθεί περισσότερο το πέος του. Ουσιαστικά ο συγκεκριμένος γιατρός είπε πως δεν υπάρχει καμια λογική εξήγηση για αυτή τη συνήθεια καθώς οργανικά δε βοηθάει σε τίποτα.

Πηγή: Marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ