Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αγωνίζεται αύριο ξημερώματα κάποιος Ελληνας αθλητής για να ξυπνήσουμε και να ΜΗΝ δούμε την προσπάθειά του στην ΕΡΤ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποια ζώδια βαριούνται πολύ εύκολα σε μια σχέση;

Μπορούν να πεθάνουν από το χασμουρητό

Ποια ζώδια βαριούνται πολύ εύκολα σε μια σχέση; | to10.gr

Aν είσαι σε σχέση με έναν από τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού το πιο πιθανό είναι να βαρεθεί πανεύκολα επομένως πρέπει να έχεις το νου σου να boostάρεις συνεχώς τη σχέση με διάφορους τρόπους αν θέλεις να ανανεώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον τους. Τα τρία αυτά ζώδια είναι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίδυμος

Βαριέται τους πάντες ακόμη και τον εαυτό του. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι συνεχώς, σιχαίνεται το να επαναλαμβάνεται, η ρουτίνα τον σκοτώνει και πολύ γρήγορα αν είσαι #boring θα σε εγκαταλείψει για να κάνει κάτι άλλο, διαφορετικό, ξεχωριστό, αλλιώτικο. Αν δεν μπορείς να το σκεφτείς για να το κάνει μαζί σου, θα το κάνει με άλλον.

Τοξότης

Ότι και να κάνεις θα σε βαρεθεί. Μα ότι. Δε φταις εσύ, είναι στη φύση του. Αυτός είναι ο κύκλος του Τοξότη: Να βαριέται, να πεθαίνει και να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Το πρόβλημα για τους άλλους είναι πως ότι πεθαίνει μαζί του δεν ξαναγεννιέται, ο μοναδικός φοίνικας είναι ο ίδιος. Απόλαυσε το μοναδικό ταξίδι και τον προορισμό, γιατί δε θα υπάρξει δεύτερο.

Υδροχόος

Εδώ η βαρεμάρα έχει να κάνει με την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση. Ο Υδροχόος θέλει να γίνεται ολοένα και καλύτερος κι όποιος δεν έχει τους ίδιους στόχους δεν έχει θέση δίπλα του. Το #DreamBig είναι γι αυτόν μια καθημερινότητα που γίνεται πραγματικότητα και οτιδήποτε λιγότερο από αυτό χρεώνεται σε αυτόν που δε μπορεί να ακολουθήσει.

Πηγή: marieclaire.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από