Αυτά τα ζώδια θα έχουν την πιο αισθησιακή εβδομάδα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την πιο αισθησιακή εβδομάδα

Ποια είναι τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν ερωτικά με την ανάδρομη Αφροδίτη;

Kριός

εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την το πέρασμα της Αφροδίτης που έρχεται αναδρομή στο Ζυγό και βγάζει κάποιες εντάσεις. Από την άλλη η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29 δίνει θετικά vibes στα ερωτικά. Η θερμή ατμόσφαιρα θα λειτουργήσει μοναδικά και θα εντείνει τον ερωτισμό σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνά αναδρομή στον Ζυγό, κάτι που χαρακτηρίζει αστρολογικά την εβδομάδα και εσείς στρέφετε την προσοχή σας σε κάπως ξενέρωτα θέματα της καθημερινότητας. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό όμως, υπόσχεται στιγμές τρυφερές και επικοινωνιακές. Όχι πολύ ερωτικές, αλλά από το τίποτα…

Δίδυμοι

Το βασικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η έλευση της ανάδρομης Αφροδίτης στο Ζυγό, που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στον τρόπο που βιώνετε το σεξ. Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους από ζητήματα του παρελθόντος γι΄αυτό πρέπει να επιλύσετε ότι αιωρείται στην ατμόσφαια, τώρα.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να περνά αναδρομή στο Ζυγό επικεντρώνεστε στην ανάγκη σας για ασφάλεια και τρυφερότητα. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για επικοινωνήσετε χωρίς συγκρουσιακές διαθέσεις και αντιπαραθέσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές.

Λέων

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, οπότε προσοχή στις συγκρούσεις και τις επαναστάσεις. . Καλό είναι να διαχειριστείτε τη νευρικότητα σας, ή τέλος πάντων να την διοχετεύσετε στο σεξ, μήπως και εκτονωθούν τα πράγματα.

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29 ανεβάζει τη διάθεση σας κατακόρυφα, και τη λίμπιντό σας επίσης. Όμως, η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30, έρχεται να αλλάξει το τρυφερό και γλυκό κλίμα και να προκαλέσει συγκρούσεις και διενέξεις. Όμως επειδή για εσάς η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια έρχεται σε πρώτο πλάνο, φροντίστε λίγο να μην υπερβάλετε.

Ζυγός

Η σημαντικότερη αστρολογική συγκυρία της εβδομάδας είναι το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας που σας βάζει σε μία ιδιαίτερη διαδικασία σκέψης και αναθεώρησης σε ότι αφορά τα προσωπικά και ερωτικά σας θέματα. Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 μπορεί να φέρει ιδιαίτερες συγκρούσεις, καθώς η ανάγκη σας για ασφάλεια και κτητικότητα έρχεται σε σύγκρουση με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και αυτό θα είναι αρκετό για να μην δυναμιτίσει το κλίμα.

Σκορπιός

Η ανάδρομη Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας και περνάει στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα, σας φέρνει μπροστά σε καταστάσεις που θέλετε να κλείσετε αλλά δεν μπορείτε. Επίσης, η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 δημιουργεί έντονα συγκρουσιακό κλίμα. Νιώθετε επίσης μια εσωστρέφεια, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη από το σύντροφό σας. Προσοχή στην ακλαμψία της σχέσης.

Τοξότης

Το αστρολογικό γεγονός που χαρακτηρίζει την εβδομάδα είναι το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στο Ζυγό που στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ότι αφορά τους κοινούς στόχους με το ταίρι σαςκαι στο κατά πόσο ικανοποιούνται οι ανάγκες αυτές. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29 σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε άκρως επιτυχημένες συζητήσεις σε ότι αφορά συναισθηματικές εκκρεμότητες, καθώς το ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις που θα είναι θετικές.

Αιγόκερως

Η πλέον καθοριστική αστρολογική συγκυρία της εβδομάδας είναι το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό, που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την εικόνα σας. Όμορφες στιγμές μπορεί να υπάρξουν με τον αγαπημένο σας, αλλά μέχρι εκεί. Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 έρχεται να φέρει συγκρούσεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση με τον σύντροφό σας. Ψυχραιμία

Υδροχόος

Η ανάδρομη Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και σας καλεί σε αναθεωρήσετε και είναι πιθανό να αναρωτηθείτε κατά πόσο Εκείνος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στο πνευματικό επίπεδο που επιθυμείτε, κατά πόσον σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29 δίνει όμως μια ευχάριστη διάθεση και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, μόνο θετικές εξελίξεις μπορούν να αποφέρουν. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα,

Ιχθύες

Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η έλευση της ανάδρομης Αφροδίτης στο Ζυγό που σηματοδοτεί μία περίοδο εντάσεων, εκρήξεων και καχυποψίας που πιθανά να ταλανίζουν τη σχέση σας. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29 σας ωθεί σε υπερβολές και υποσχέσεις, στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε. Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 ανεβάζει το θερμόμετρο στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, προσοχή!
Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ