Oδηγός για Lap Dance: Έτσι θα του χαρίσεις το χορό των ονείρων του

Oδηγός για Lap Dance: Έτσι θα του χαρίσεις το χορό των ονείρων του

Συμβουλές και μυστικά για να χορέψεις στην αγκαλιά του σαν επαγγελματίας.

Σίγουρα δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες χορευτικές ικανότητες ούτε το σώμα της Demi Moore στο Striptease, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούν να κάνουν έναν πολύ καυτό χορό στο σύντροφό τους εάν και εφόσον το θέλουν. Το πραγματικά μοναδικό προσόν που χρειάζεται μια γυναίκα για να χορέψει αισθησιακά είναι η θέλησή της.

Image result for nicki minaj drake anaconda

Επομένως, μέσα στο χώρο σας, όπου παίζετε εντός έδρας και το όριο είναι ο ουρανός, μπορείτε αφού νιώσετε άνετα με το σώμα σας και με το αγόρι σας να του χαρίσετε το ομορφότερο θέαμα της ζωής του: H συνταγή περιλαμβάνει ένα εκρηκτικό σετ εσωρούχων για να τον αποπλανήσετε και μονάχα δυο τραγούδια σε διάρκεια, δηλαδή ο χορός σας να μην ξεπερνά τα έξι λεπτά. Πιστέψτε μας είναι υπέρ αρκετά για να έχετε την καλύτερη συνέχεια στη νύχτα σας και οι δυο.

nicki minaj anaconda GIF

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν του κάνετε ένα χορό:

Βασικά να κάνετε πρώτα προθέρμανση, αφού θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει το σώμα σας για το χορό και να μην σας πιάσει καμια κράμπα ή λουμπάγκο, θα είναι καταστροφικό. Να έχετε ετοιμάσει την playlist σας με τα κομμάτια που σας αρέσουν και σας εμπνέουν να τα χορέψετε. Επίσης μην επιχειρήσετε να κάνετε κάτι που το σώμα σας δεν θα το αντέξει. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές, το αισθησιακό λίκνισμα είναι αυτό που μετράει όχι οι ανάποδες κωλοτούμπες στον αέρα. Φροντίστε να έχετε φτιάξει ατμόσφαιρα: Κεριά ή χαμηλωμένα φώτα είναι οι σύμμαχοί σας. Α και ίσως ένα ποτήρι κρασί για να ξεπεράσετε τις τελευταίες σας αναστολές. Επιλέξτε το κατάλληλο ζευγάρι τακούνια με τα οποία να υπολογίσετε ότι θα περπατήσετε αρκετά μέσα στο χώρο επομένως θα πρέπει να είναι εκτός από σέξι και άνετα. Τα ρούχα που θα επιλέξετε να βγαίνουν εύκολα και οπωσδήποτε να μην είναι πολλά. Οι ειδικοί λένε πως καλό είναι να προτιμήσετε κάλτσες με ζαρτιέρες ή γάντια δηλαδή να επενδύσετε στα αξεσουάρ. Μην φοβηθείτε μια στολή, αν ξέρετε ότι αυτό είναι κάτι που θα αρέσει στο σύντροφό σας πχ. νοσοκόμα ή δασκάλα, ενώ υπολογίστε πόση ώρα χρειάζεστε για να τα βγάλετε.

 

hip hop yes GIF

Τι μουσική θα πρέπει να επιλέξετε για το lap dance;

Kυρίως αργή και αισθησιακή αφού ο σκοπός σας είναι η αποπλάνηση και μια σύντομη γλυκιά “τυραννία” “Girl With the One Eye” Florence and The Machine και “Naughty Girl”  Beyoncé θα μπορούσαν να είναι δυο καλές επιλογές ανάλογα και με τα ακούσματά σας. Το θέμα είναι να κάνει πρώτα εσάς να νιώσετε σέξυ η συγκεκριμένη μουσική.

nicki minaj drake GIF

Και τώρα στο προκείμενο: Tι πρέπει να κάνετε όταν χορεύετε.

Μη νομίζετε ότι ο σύντροφός σας αισθάνετε λιγότερο άγχος από εσάς. Σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες αισθάνθηκαν πολύ πιο άνετα όταν κάπου κάπως κάποτε πήραν ένα τέτοιο χορό από μια stripper παρά όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη σύντροφό τους σε αυτό το ρόλο. Επομένως βάλτε τον να καθίσει άνετα στον καναπέ, στο κρεβάτι ή στην καρέκλα, όπου τελοσπάντων νιώθει καλύτερα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από μακριά περπατώντας προς το μέρος του με αισθησιακό βήμα και αργές κινήσεις. Όσο περισσότερο τον πλησιάζετε τόσο αυξάνετε την ένταση στο χορό σας και στις κινήσεις σας πάνω του. Προσοχή: Εσείς ακουμπάτε όπου και όσο θέλετε, εκείνος όμως όχι. Πολύ σημαντική είναι η οπτική επαφή, ότι κι αν κάνετε μην σταματήσετε να τον κοιτάζετε στα μάτια, αυτό είναι και το πιο σέξυ μυστικό για ένα ανεπανάληπτο lap dance. Xoρέψτε γύρω του, πάνω του, στο πάτωμα, ξαπλώστε, σηκωθείτε, καθίστε στα πόδια του, αγκαλιάστε τον και τριγκάρετέ τον με τις κινήσεις σας. Δείξτε του πόσο ευλύγιστη είστε σηκώνοντας το πόδι σας όσο πιο ψηλά μπορείτε: γενικά οι ειδικοί και οι επαγγελματίες λένε πως με το lap dance πρέπει εκτός από εικόνες να δημιουργείτε και συνειρμούς.

nicki minaj GIF

Συμπέρασμα:

Kαλό είναι να σκέφτεστε λίγο και να αφήσετε το σώμα σας να μιλήσει. Να έχετε αυτοπεποίθηση αυτή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ σε μια γυναίκα από το να νιώθει όμορφη και να το επικοινωνεί προς τα έξω. Μην ξεχνάτε να του κλείνετε το μάτι και να τον κοιτάτε πάνω από τον ώμο σας κατευθείαν μέσα στα μάτια. Οπωσδήποτε εξασκηθείτε στο τίναγμα των μαλλιών σας και στο δάγκωμα των χειλιών σας. You own it girls!

were the millers lap dance GIF

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ