Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020

Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Αχ, σε καταλαβαίνω… Τόσο καιρό υπέμενες αγόγγυστα τις γκαντεμιές και τις συμφορές που έπεσαν στο κεφάλι σου και πάνω που είχες συνηθίσει στα «ναι αφέντη μου» και τα κοψομεσιάσματα, να ‘σου ο Δίας να σου ξεσηκώσει τα μυαλά γιατί -λέει- υπάρχουν και καλύτερα. Τι θες κύριε και εμφανίζεσαι, καλά δεν ήσουν στον Τοξότη; Να σε κάνει, δηλαδή, να κλαις με μαύρο δάκρυ για κάθε ατυχία σου, έτσι είναι οι ευεργέτες; Χώρια που αν ξεγελαστείς και εγκαταλείψεις το ταμπούρι σου, θα αρχίσεις να τρως τα γκολ με το τσουβάλι. Εκατό φορές με τους Κρονοπλουτωναίους και τις εκλειψάρες σου τις μαύρες κι άραχνες, να βρίσκεις και πατήματα για να γκρινιάζεις.

Σαν την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 10/1 αλλά και την άλλη στις 5/7. Θα σε κάνουν τ’ αλατιού αλλά θα το φχαριστηθείς σαν τον Λεοπόλντ φον Μαζόχ. «Μανούλα μου» θα λες και θα κλαις.

Όσο για τις Ηλιακές, εκείνη του Ιουνίου που σε αφορά άμεσα είναι στα μέτρα σου, χωρίς Δίες δηλαδή και κουραφέξαλα. Η άλλη όμως που προσποιείται την ανήξερη γιατί θα γίνει τα Χριστούγεννα του 2019 κι όχι μέσα στο ‘20, είναι κι αυτή στο κόλπο για να ξανοιχτείς και να την πατήσεις.

Θα μου πεις, γιατί να μην σου έρθουν κι εσένα λίγο πιο εύκολα τα πράγματα; Να πέσεις, δηλαδή, πάνω σε συνεργάτες που θα σε νταχτιρντίσουν ή να πιάσεις το Τζόκερ στον γάμο σου; Μα καλέ μου, μετά τι θα βρεις για να κάνεις κατανάλωση στα χαρτομάντιλα, τον πόντο που σου έφυγε από το καλσόν;

Άσε πια εκείνος ο Χείρωνας στον Κριό, φίλος σου λέει από τα παλιά, αφού όλο με παλιατζούρες, σπίτια και οικογενειακά ασχολείται, σαν κι εσένα. Ναι, να το κτίσεις το παλατάκι σου, να αποκατασταθείς κιόλας, αφού επιμένεις, αλλά τι θα γίνει με τους παλιότερους παλιούς που ένας-ένας σε εγκαταλείπουν; Διχασμένη προσωπικότητα κινδυνεύεις να γίνει,ς σαν τον Έκτορα Μαλό που έγραψε πρώτα το «Χωρίς οικογένεια» και στο καπάκι «Με οικογένεια» Αποφάσισε κύριος, έχουμε και δουλειές ανοιχτές από πέρυσι.

Φοβάμαι κι ανησυχώ όμως πως ούτε κι αυτές θα δέσουν όπως το έχεις προγραμματίσει, αφού εκείνος ο μπερμπάντης ο Ποσειδώνας, άλλα σου έταξε κι άλλα κάνει. Δουλειές είπαμε αγαπητέ όχι ψυχικά. Ευτυχώς τουλάχιστον που η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 30/11 θα σου φέρει καλό κόσμο… για να μπορέσεις να τον ξεζουμίσεις.

Όσο για τα ερωτικά σου, αν σου γράψω πως είσαι σε καλό φεγγάρι θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα για πρίγκιπες και βασιλοπούλες. Πρώτα όμως πρέπει να ξεμπλέξεις με τα ρετάλια από το παρελθόν σου, για να αποδοθείς καθαρός στην κοινωνία. Κομματάκι δύσκολο βέβαια αυτό για σένα, που θυμάσαι ακόμη και τον πρώτο σου έρωτα στο νηπιαγωγείο, αλλά αν δεν πεθάνεις, δεν ανασταίνεσαι ποτέ. Άντε βρε… και καλά στέφανα!

Πηγή: astrology.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ