Αυτός είναι ο 8χρονος που έβγαλε 26.000.000 δολάρια το 2019 από το YouTube

Αυτός είναι ο 8χρονος που έβγαλε 26.000.000 δολάρια το 2019 από το YouTube

Το Forbes έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους youtubers της χρονιάς που πέρασε.

Ένα 8χρονο αγόρι που αξιολογεί παιχνίδια αναδείχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber, για δεύτερη χρονιά στη σειρά. Ο Ryan από το Ryan‘s World κέρδισε 26 εκατ. δολάρια το 2019, αυξάνοντας τα 22 εκατ. δολάρια του 2018, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Forbes, που βασίζεται σε εκτιμώμενα κέρδη μεταξύ Ιουνίου 2018 και Ιουνίου 2019. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ίδιος είχε δηλώσει NBC πως αρέσουν τα videos του στον κόσμο επειδή «είναι διασκεδαστικός και αστείος».

Το πιο δημοφιλές του βίντεο, με 1.9 δισεκατομμύρια views, έχει διάρκεια 5 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα και τον δείχνει να τρέχει γύρω από τεράστιο, φουσκωτό παιχνίδι, που μέσα έχει πλαστικά αυγά με παιχνίδια. Σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Centre, τα videos στο YouTube με παιδιά έχουν τρεις φορές περισσότερα views συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλα videos.

Το κανάλι Dude Perfect δείχνει πέντε φίλους στην ηλικία των 30 να παίζουν με παιχνίδια όπως όπλα Nerf κάνοντας διάφορες βολές ενώ εκείνο της Nastya έχει πρωταγωνίστρια την Anastasia Radzinskaya, η οποία γεννήθηκε στη νότια Ρωσία, με παιδική εγκεφαλική παράλυση. Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ. Οι γονείς της θέλοντας ωστόσο να καταγράφουν την ανάπτυξη της μέσω των θεραπειών που ακολουθούσε, αναρτούσαν βίντεο στο κανάλι του YouTube, ώστε φίλοι και συγγενείς να μπορούν να βλέπουν την πρόοδο της.   Η Nastya μετρά αυτή τη στιγμή 107 εκατομμύρια συνδρομητές.

Συνολικά οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers για το 2019 συγκέντρωσαν έσοδα 162 εκατ. δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ