Μήτογλου: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ο Πιτίνο δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος»

Μήτογλου: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ο Πιτίνο δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος»

Ο Ντίνος Μήτογλου μετά τη νίκη επί της Κίνας και την πρόκριση στα ημιτελικά αναφέρθηκε στην εικόνα της Εθνικής, αλλά και στον Ρικ Πιτίνο.

O Ντίνος Μήτογλου μίλησε μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Κίνας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά και τόνισε ότι η γαλανόλευκη έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ακόμα ο πάουερ φόργουορντ της Εθνικής, αλλά και της Αρμάνι Μιλάνο εδώ και λίγες μέρες απάντησε και στην ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος ο Ρικ Πιτίνο και ξεκαθάρισε με δόση χιούμορ πως ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάιξαμε πολύ καλά, με μεγάλη ενέργεια, καθαρίσαμε τα ριμπάουντ, όπως είχε ζήτησει ο κόουτς Πιτίνο. Ξέραμε πως η Κίνα είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ τρέξιμο, transition, πολύ physical game. Κυριαρχήσαμε σε αυτό το κομμάτι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Για το αν είναι ευχαριστημένος ο Ρικ Πιτίνο, ο Μήτογλου απάντησε με χαμόγελο: «Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ο κόουτς. Μόνο αν έχουμε τον αριθμό των deflections που θέλει. Για κάποια κομμάτια του παιχνιδιού πάντως, σίγουρα είναι χαρούμενος. Αλλά όχι όλα. Πρέπει να είμαστε θετικοί, πάντα είμαστε έτοιμος, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι με καλή χημεία. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και… είμαστε εδώ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ