Το Hyundai Kona N σε νέες… βάρβαρες περιπέτειες

Το Hyundai Kona N σε νέες… βάρβαρες περιπέτειες

Το μικρότερο SUV της κορεατικής φίρμας ετοιμάζεται να αποκτήσει μια έκδοση επιδόσεων η οποία βάσει των στοιχείων θα υπερβεί τα μέτρα της κατηγορίας τόσο σε όρους ισχύος όσο και εικόνας.

H Hyundai ανεβάζει ρυθμούς εν όψει της έκδοσης επιδόσεων του Kona η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 27 Απριλίου.

Βάσει του τελευταίου επίσημου teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα, το Kona N θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική σχολή που έχουμε συνηθίσει από τα Ν, ενδίδοντας στην σπορτίφ υπερβολή που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ακόμα μια πιο τονισμένη σε σχέση με τα i30 N και i20 Ν.

Επιθετική γρίλια, άφθονα υπερτονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα, κόκκινες λεπτομέρειες, σκούρες ζάντες που ντύνουν ευμεγέθεις τροχούς, αλλά και ένα σετ ιδιαίτερα χορταστικών απολήξεων για το σύστημα εξαγωγής.

H επιθετική εμφάνιση θα πλαισιωθεί από σειρά ανάλογων αναβαθμίσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα ικανότερο σύστημα πέδησης με μεγαλύτερα δισκόφρενα και δαγκάνες, μια σπορ ανάρτηση η οποία θα μειώσει την απόσταση από το έδαφος καθώς και την παρουσία ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης για την καλύτερη διαχείριση της ισχύος.

Αυτή θα προέλθει από τον γνωστό turbo δίλιτρο κινητήρα που εφοδιάζει το i30 N, ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Αν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, ο κινητήρας αναμένεται και στην περίπτωση του Kona N να προσφέρεται σε δύο εκδοχές ισχύος 250 και 275 ίππων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ