Alpine A110 Legende GT: Η γοητεία της αποκλειστικότητας

Alpine A110 Legende GT: Η γοητεία της αποκλειστικότητας

Η γαλλική φίρμα αποκαλύπτει μια αναβαθμισμένη ειδική έκδοση της Alpine Α110 η οποία επωφελείται από περισσότερη ισχύ.

Η σπορ φίρμα της Renault επανέρχεται στο δημιούργημά της, εισάγοντας ορισμένες βελτιώσεις για την ειδική έκδοση της Alpine 110 με τα διακριτικά Legende GT η οποία αν και περισσότερο προσανατολισμένη στην άνεση, είναι πλέον διαθέσιμη με τον turbo κινητήρα των 1,8 λίτρων ισχύος 292 ίππων και 320 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τις συστάσεις η αναβαθμισμένη έκδοση Legende GT η οποία προσφέρεται σε δύο διαφορετικές σχεδιαστικά εκδοχές, θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 κομμάτια τα οποία προορίζονται για το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς.

Πλην του νέου κινητήρα, οι εκδόσεις Legende GT επωφελούνται επίσης από λευκά LED για τα πίσω φωτιστικά σώματα, χρυσές δαγκάνες για τα φρένα, επίσης χρυσά σήματα καθώς και νέου σχεδιασμού τροχούς 18 ιντσών. Θα είναι διαθέσιμες σε δύο αποχρώσεις Mercury Silver και Abyss Blue οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να τονίσουν την γοητεία και τις καμπύλες της Alpine Α110. 

Φυσικά οι επενδύσεις του εσωτερικού ακολουθούν την εκάστοτε εξωτερική χρωματική επιλογή με μαύρα καθίσματα για την ασημί απόχρωση και καφέ για την μπλε απόχρωση του αμαξώματος. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις τα καθίσματα είναι bucket και φέρουν την υπογραφή της Sabelt ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα αναλόγως επενδυμένα τιμόνι και εσωτερικά των θυρών. Ξεχωρίζουν επίσης τα πεντάλ αλουμινίου αλλά και η επιφάνεια αλουμινίου για τα πόδια του συνοδηγού, οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα αλλά και χαλκό. 

Επίσης στην εξίσωση έχει προστεθεί μια ενεργή σπορ ανάρτηση, αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας ενώ το παρών δίνουν επίσης ηχοσύστημα της Focal και infotainment με οθόνη 7,0 ιντσών. 

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, ο νέος κινητήρας εξασφαλίζει στο δίδυμο των Legende GT τη δυνατότητα να επιταχύνουν από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα, ενώ ως συνήθως συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων το οποίο μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ